• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört asamasinda bulusma sıkıntısı!!

Net ol. Ben yalnızca şu saatler için uygunum, görüşmek istersen haber ver de. O saatler dışında kabul etme. Uymuyorsa gelmesin.

görüşmek isteyen adam her şekilde zaman yaratır aynısını erkek arkdşm yaptı ve şutladım kendisini

Hayatinda bile tutma bu insani... bende bekarken cok rahat cikip bulusamazdim anca gunduzleri cikardim disari, tatil gunlerinde ben calisiyordum ve o sabah 5,5 ta uyanip iki otobus degistirip benim yanima gelir otobusle beni yine 2 aktarma ise goturur sonra yinr 2 aktarma evine doner aksam ayni sekilde gelir alirdi. Cogunlukla biryerde birseyler icelim gibi bir vaktimiz de olmazdi sadece otobuste gorusurduk cok ta memnundu bu durumdan o kalabalik otobuslerde ayakta tikis tikis giderdik dua ederdi trafik olsa da azicik daha yanyana dursak diye.

Sana boyle deger vermeyen birini hayatinda barindirma. Kiz cocuklari bizim kulturumuzde cok rahat degildir gezip tozma konusunda, bu konuda sana yardim edecek biriyle gecir vaktini, seni hafife almalarina sakin izin verme.

Bende ayni dusunce icerisindeyim, bir de kendisi bana iliski dusundugu icin gorusmek istedigini soylemisti ama 2 gunun bu stresi beni kanser etti

Allahtan benimki onu demiyor, zaten oyle olsa direkt engellerim her yerden, bu cocuk yazar arar ve sorar ama is gorusmeye gelince calisma saatlerini bir turlu uyduramaz, aynı cocukta bu bulusma olayi sıkıntısını bir kac kere yasadigim icin aliskinim bu durumlari biliyorum, asil sikintim mesgulden neden oyaliyorsun, bunun tartismasini yapacak kadar dahi konusamiyoruz!

Bu adamın işi ne

Pazar tatil değil mi ya da ne gün izinli ise o gün siz mi çalışıyorsunuz.

Yani adam salı izinli ise salı 6-9 görüşün mesela zira bugün müşteri akşam 6 da gelirde onunla işi bırakıp size gelemez hali ile

Îzin günü ayarlayalım deyip keseceksiniz bu garip saat ver, veremem diyaloğunu

erkek tarafı kim kız tarafı kim bu hikayede.onun yapması gereken şeyleri sen,senin yapman gerekenleri de o yapmış.daha ilişki yok ortada onun seni tavlamak için neler yapıyor olması lazım..senin yaklaşımın yanlış.sürekli araman mesaj atman çok gereksiz.karşı tarafın gözünde küçültürsün kendini.erkek ve kız rolleri vardır bellidir.bunun dışına çıkma bence.ağırlığını koru derim.

Sakın arama arkadaşım .
6 ve 9 arasında musaitim emin değilsen iptal edelim de .

Aslında bi söz var kaçan kovalanır diye.Arama sorma hatta seni aradığında sürekli işin varmış gibi davran inan bi süre sonra üstüne düşer .Acaba biri mi var niye böyle davranıyo diye tabii gerçekten isteyip umursuyosa .herşey gönlünce olsun .Hakkınızda en hayırlısı olsun.....

Kizlar cevap yazamasam da tum mesajlarinizi tek tek takip ediyorum merak etmeyin, bu konuda hepimiz hem fikiriz, onerileriniz icin tekrar tesekkur ederim. Kendisi beni 10dk once aradi, evde oldugumu ve oturdugumu soyledim, saat 8'i ceyrek geciyordu "Eee cikmiyor muyuz" dedi, bende "Kusura bakma" dedim, kesinlikle bir daha mesaj atip aramayacagim, hatta kucuk cocuklar gibi engelleyip silmeyecegim de (Kendisi her sosyal medya adresimde var zaten) Hayirlisi neyse o olsun, ben elimden gelen herseyi yaptim, benden bu kadar, yapilmamasi gerekiyormus bunu da anladim, bir sonraki iliskilerimde de dikkat edecegim. Hepinize sevgiler :KK36:

NOT: Bana ayni davranisi bir onceki flortum de yapmisti, o zaman bu tavrimi cok "cocuksu" buldugunu ve bazi seyleri cok buyuttugumu soyledi. Vallahi bu davranisimin sebebi cocukluk mu kapris mi bilemem ama bu ekilme mevzusu bana kendimi cok degersiz hissettirdigi kesin, ailemin evinde oldugum icin beton gibi duruyorum, yurtta olsaydım su an cayir cayir agliyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç saat çıkamam okulumu kirmam derken sabah 6 ya randevu verirdim.. kaç kere sokak köpekleri kovaladı eşimi :)))

Net olun. musait oldugunuz ortak zamanları konuşun. yok orta yol için çaba yoksa bosverin zaten..

Back
X