Bayanlar bana bi yardimci olun ltfn nolur gercekten birileriyle konusmaya .. Dertlesmeye cok ihtiyacim var.. Sorun insanlarla kurduğum iliskiler.. Arkadaslik olsun sevgili olsun Aile olsun.. Sorun bende mi bilmiyorum ma buyrun siz buna karar verin.. Ben sanirim cok alingan birisi oldum.. Bu alinganligimida ofkeyle gosteriyorum yada bilmiyorum kafam cok karisik.. Sorun karsimdakiyle konusurken birden birde ofkelenebiliyorum.. Belki olayi cok buyutuyor olabilirim bilmiyorum.. Mesela dun gece bir erkek arkadasimla konusuyoduk.. Gayet normal.. Ve samimi bir arkadasim.. Bazi nedenlerden dolayi arkadas kalmayi tercih ettik.. Ve benden birsey gzlemek istemedigini bunun icin her ne olursa olsun acik acik anlatacagini soyledi. Bende bunun uzerine bana hesap vermek zorunda dglsn.. Cunku ben sana vermem.. Veremem de dedim.. E oyle ya ona gidip iste bugun sunla konustuk.. Sunla suraya gittik diye mi anlatim.. Ama o bunu yapiyordu.. Yok efenim senayla ciktik.. Aycayla kursdaydik vs.. Hic bi tepki vermedim.. Kiskanmadim da ama haliyle ustune bisi de soylemedim.. İcimden gelmedi.. Bunun ustune kendisi basladi iste anlatiyoruz yaranamiyoruz anlatmasak daha mi iyi.. Snra konu nasil oluyorsa eski sevgilime geliyor ve bana diyor ki: "eski sevgilin seni cok aldatmistir". O an kan beynime sicradi nasil sinir oldum anlatamam. Sen benim eski sevgilimi nerden taniyosunda boyle konusabiliyosun neye dayanarak soyluyosun bunu dedim. Oda bir erkek mis ben erkekleri tanimiyormusum. Kampüse fln cok gitmistir dedi. Burda bunlari soylerken ki amaci sunu gstermek bak ben sana herseyi anlatiyorum. O an delirdim daha fazla dinlemek istemiyorum seni dedim. "COK KAVGACİYMİSİM" kurduğu cumle bu. yuzune Kapattim. Numarasina engel koydum. Kim olsa delirmez ??? İnsanin gecmisi ailesi kendi manevi degerleri soz konusu olunca cok hassas olmaz mi???
Neyse simdi gelelim arkadas konusuna.. Bir arkadasim var.. Kendisine hafiften gicik oluyorum:) ama ayni arkadas cevresinde oldugumuz icin idare etmek zorunda kaliyorum.. Baska sehirde okudugum icin gitmeden bulusalim dedi.. Bende tatilde bulusalim k.bakma daha alisveris fln yapamadim telasliyim brz dedim.. Neyse tatil geldi yazdim bulusalim mi diye.. Hmm olabilir neden olmasin gibi cvplar verdi.. (herzamanki huyudur) Sinir oldum..bende canim bulusmak istemiyorsan soyleyebilirsin dedim.. Tabi buda bir tartismayi baslatti:)
Brz once bir arkadasla bulusma plani ayarliyorduk ona ikimize de yakin bir cafe de bulusmayi onerdim.. Eve gec kalmim dedim.. Bunun da cok acik bi nedeni var evde kucuk kardeslerim var ikiz.. Zor kolay degil bakmasi.. Evin isleri ne kadar zordur hepimiz biliriz.. Soyle bi cvp aldim.. Yarim saat oturup kalkcaksak hic bulusmayalim baska zaman bulusurz dedi.. En son bulusmamiz da malesef oyle bi durum olmustu.. Yine sinirlendim brz sakin olmayi bekleyip tmm tatlim ins dedim..
Cok tahammulsuzum.. İnsanlarin anlayissiz dusuncesiz konusnalarina dayanamiyorum.. Aslinda kiriliyorum oyuzden ofkeleniyorum..
Ya bilmiyorum.. Ama kendimi cok yalniisaz hissediyorum .. İlk baslarda iletisimim hep iyidir ama daha sonradan samimi oldukca herkezde usur bulmaya basliyorum..
Sizce benimle kaynaklanan bi durum mu nedir ? Napmaliyim? Cunku bu 40 da yilda bir olmuyor.. sık sık karsilastigim bi durum.. İletisim kurmayi bilmiyorum belki de ? Kiminle neyi ne kadar konuscagimi?
Neyse simdi gelelim arkadas konusuna.. Bir arkadasim var.. Kendisine hafiften gicik oluyorum:) ama ayni arkadas cevresinde oldugumuz icin idare etmek zorunda kaliyorum.. Baska sehirde okudugum icin gitmeden bulusalim dedi.. Bende tatilde bulusalim k.bakma daha alisveris fln yapamadim telasliyim brz dedim.. Neyse tatil geldi yazdim bulusalim mi diye.. Hmm olabilir neden olmasin gibi cvplar verdi.. (herzamanki huyudur) Sinir oldum..bende canim bulusmak istemiyorsan soyleyebilirsin dedim.. Tabi buda bir tartismayi baslatti:)
Brz once bir arkadasla bulusma plani ayarliyorduk ona ikimize de yakin bir cafe de bulusmayi onerdim.. Eve gec kalmim dedim.. Bunun da cok acik bi nedeni var evde kucuk kardeslerim var ikiz.. Zor kolay degil bakmasi.. Evin isleri ne kadar zordur hepimiz biliriz.. Soyle bi cvp aldim.. Yarim saat oturup kalkcaksak hic bulusmayalim baska zaman bulusurz dedi.. En son bulusmamiz da malesef oyle bi durum olmustu.. Yine sinirlendim brz sakin olmayi bekleyip tmm tatlim ins dedim..
Cok tahammulsuzum.. İnsanlarin anlayissiz dusuncesiz konusnalarina dayanamiyorum.. Aslinda kiriliyorum oyuzden ofkeleniyorum..
Ya bilmiyorum.. Ama kendimi cok yalniisaz hissediyorum .. İlk baslarda iletisimim hep iyidir ama daha sonradan samimi oldukca herkezde usur bulmaya basliyorum..
Sizce benimle kaynaklanan bi durum mu nedir ? Napmaliyim? Cunku bu 40 da yilda bir olmuyor.. sık sık karsilastigim bi durum.. İletisim kurmayi bilmiyorum belki de ? Kiminle neyi ne kadar konuscagimi?