- 13 Mayıs 2017
- 41
- 12
- 38
- Konu Sahibi Themiddleworld
-
Sanırım gerekıyo. Aşkım kapışmagın bi sözü vardı.ona bedel ödetin peşinizden ayrılmaz dıye.ilişkide bedel ödeyen taraf daha cok severmıs.
Ama ben yapamadım nasıl yapılır bılmem.ilişkide oyun fılan yapamadım hıc :/
Nası ödeticeksın bedeli.tatık ver
Fazla naz aşık usandırır
Sadece flort döneminde değil şekerim erkeklere her daim ama tadında bi sürünme gerekiyo.. o zaman nasıl kıymetli nasıl el üstünde tutulan oluyosun anlatamam :)
Bu nasıl olacak peki?Sadece flort döneminde değil şekerim erkeklere her daim ama tadında bi sürünme gerekiyo.. o zaman nasıl kıymetli nasıl el üstünde tutulan oluyosun anlatamam :)
Bana da bir taktik versenizAra sira degil, her zaman ama dozunda.
Karsi tarafin egosunda yukari yonlu hareketlerin varligini hissedince taktikler uzerinden ilerlemeye karar verdim. 10 gundur umursamaz gibi davraniyorum, ilk yazan ben olmuyorum, whatsapp'ta cevrimici olup olmadigini kontrol etmiyorum, ustelemiyorum. Kendisi de bir seylerin degistiginin farkinda olmali ki bana "Sesin cikmiyor bayagidir" seklinde sitemvari konusmalar yapiyor. Halbuki her gun yazisiyoruz neredeyse. Daha ilginci su ki daha once mesajlarima kasitli bir sekilde belli bir sure gectikten sonra cevap veren adam daha suratli bir sekilde cevap vermeye basladi.
Ey taktik, sen nelere kadirsin!
Ara sira degil, her zaman ama dozunda.
Karsi tarafin egosunda yukari yonlu hareketlerin varligini hissedince taktikler uzerinden ilerlemeye karar verdim. 10 gundur umursamaz gibi davraniyorum, ilk yazan ben olmuyorum, whatsapp'ta cevrimici olup olmadigini kontrol etmiyorum, ustelemiyorum. Kendisi de bir seylerin degistiginin farkinda olmali ki bana "Sesin cikmiyor bayagidir" seklinde sitemvari konusmalar yapiyor. Halbuki her gun yazisiyoruz neredeyse. Daha ilginci su ki daha once mesajlarima kasitli bir sekilde belli bir sure gectikten sonra cevap veren adam daha suratli bir sekilde cevap vermeye basladi.
Ey taktik, sen nelere kadirsin!
Kaldırdığımız o kocaman egoyu nasıl indirebiliriz? Yolu var mı? Yoksa umutsuz vaka mıErkekler bu taktik isinden pek anlamiyor duygusal zekalari ve empati yetenekleri güçlü olmadigi icin olabilir. Bu sebeble taktik yapinca anlamiyorlar kafaları karışıyor. :) onlarin egosunu kaldiran da indiren de biziz aslında
Kaldırdığımız o kocaman egoyu nasıl indirebiliriz? Yolu var mı? Yoksa umutsuz vaka mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?