• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört dönemi erkek arasıra süründürülmeli mi ?

Themiddleworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
41
12
38
Karşıdaki erkeğin sizden hoşlandığına eminsiniz ancak hoşunuza gitmeyen şekilde davrandığı zaman onu süründürüp burnunu sürtmek gerekir mi ? Bazıları iliskilerde oyun olmaz falan diyor da erkek milleti bundan anlamıyor bu bir gerçek bana göre..

Sanırım gerekıyo. Aşkım kapışmagın bi sözü vardı.ona bedel ödetin peşinizden ayrılmaz dıye.ilişkide bedel ödeyen taraf daha cok severmıs.
Ama ben yapamadım nasıl yapılır bılmem.ilişkide oyun fılan yapamadım hıc :/

Sanırım gerekıyo. Aşkım kapışmagın bi sözü vardı.ona bedel ödetin peşinizden ayrılmaz dıye.ilişkide bedel ödeyen taraf daha cok severmıs.
Ama ben yapamadım nasıl yapılır bılmem.ilişkide oyun fılan yapamadım hıc :/

Yapmayinca tepene çıkıyorlar emin ol. Ayrıca karşı taraf bedel ödediği için seni daha cok sahipleniyor. Bedel ödemezse senin için hemen elden çıkartmaya müsait oluyorlar

Bak bedel gibi düşünme bunu. Şöyle açıklayayım; her dediğine tamam olur sen bilirsin demezsen, kendi kararlarını özgürce söyleyebilirsen, senin hoşuna gitmeyen bişey olursa o anda ona tepkini belli edersen, gerekirse duruma göre hislerine yenilmeyip tepkini biraz uzatabilirsen(aşırı olmayacak kaydıyla), senin her zaman kendine güvenen bilgi sahibi biri olduğunu ona öğretebilirsen ve onu çok şımartıcak şekilde yani senin için dünyada sadece o varmış gibi davranmazsan bu erkek seni kaybetmekten her zaman korkar. Diye düşünüyorum ‍♀️

Sadece flort döneminde değil şekerim erkeklere her daim ama tadında bi sürünme gerekiyo.. o zaman nasıl kıymetli nasıl el üstünde tutulan oluyosun anlatamam :)

Ara sira degil, her zaman ama dozunda.

Karsi tarafin egosunda yukari yonlu hareketlerin varligini hissedince taktikler uzerinden ilerlemeye karar verdim. 10 gundur umursamaz gibi davraniyorum, ilk yazan ben olmuyorum, whatsapp'ta cevrimici olup olmadigini kontrol etmiyorum, ustelemiyorum. Kendisi de bir seylerin degistiginin farkinda olmali ki bana "Sesin cikmiyor bayagidir" seklinde sitemvari konusmalar yapiyor. Halbuki her gun yazisiyoruz neredeyse. Daha ilginci su ki daha once mesajlarima kasitli bir sekilde belli bir sure gectikten sonra cevap veren adam daha suratli bir sekilde cevap vermeye basladi.

Ey taktik, sen nelere kadirsin!

Karsi tarafin egosunda yukari yonlu hareketlerin varligini hissedince taktikler uzerinden ilerlemeye karar verdim. 10 gundur umursamaz gibi davraniyorum, ilk yazan ben olmuyorum, whatsapp'ta cevrimici olup olmadigini kontrol etmiyorum, ustelemiyorum. Kendisi de bir seylerin degistiginin farkinda olmali ki bana "Sesin cikmiyor bayagidir" seklinde sitemvari konusmalar yapiyor. Halbuki her gun yazisiyoruz neredeyse. Daha ilginci su ki daha once mesajlarima kasitli bir sekilde belli bir sure gectikten sonra cevap veren adam daha suratli bir sekilde cevap vermeye basladi.

Bana da bir taktik verseniz :(

Erkekler bu taktik isinden pek anlamiyor duygusal zekalari ve empati yetenekleri güçlü olmadigi icin olabilir. Bu sebeble taktik yapinca anlamiyorlar kafaları karışıyor. :) onlarin egosunu kaldiran da indiren de biziz aslında

Erkekler bu taktik isinden pek anlamiyor duygusal zekalari ve empati yetenekleri güçlü olmadigi icin olabilir. Bu sebeble taktik yapinca anlamiyorlar kafaları karışıyor. :) onlarin egosunu kaldiran da indiren de biziz aslında
Kaldırdığımız o kocaman egoyu nasıl indirebiliriz? Yolu var mı? Yoksa umutsuz vaka mı

Kaldırdığımız o kocaman egoyu nasıl indirebiliriz? Yolu var mı? Yoksa umutsuz vaka mı

Yüz vermezsen 1 2 hafta ne oldu neden böyle yapiyor diye kafaları karışır. Mesaj atti mi biraz gec cevapla bulusma falan teklif ederse isim var falan de... Bu ters de tepebilir oyun oynadigini fark ederse ama..

Back
X