flört döneminde zaman zaman erkeğin kadına ilgisiz davranması normal mi?

Bence ilgisiz bir erkekle evlenmeyin ve hatta flört bile etmeyin. Size hakaret eden veya başka bir kabalıkta bulunan bir erkekle bir daha selamlaşmayın bile.
Flört döneminde verdiğiniz her bir santim taviz, evlendiğiniz zaman birer metre olarak karşınıza çıkacak.
Erkekler çok uyanıktır, flört döneminde sizin ne kadarını hazmedeceğiniz görmek için hep sınırlarınızı zorlarlar. Siz dur demedikçe de ilerlemeye devam ederler. Ona olan sevginiz, kendinize olan saygınızı sıfırlamışsa, zaten adamın kölesi olmuşsunuz demektir. O zaman aslında sevdiğniz adamın da size saygısı sıfırlanır. Saygı duymadığı birini sevemez de zaten, yani onun sizi sevmesini imkansız hale getirirsiniz.
Eğer bu durumdaki bir adam sizinle evlenirse sevdiği için değil, ona bağlı olduğunuz ve işine yaradığınız için evlenir.

Allahım resmen benim derdim bu. resmen benim şuan yaşadıklarım.
benimde 1 seneyi geçen bi ilişkim var. sevgilim resmi bir kurumda müdür.
sürekli toplantılar, görüşmeler, seminerler. h.sonu bile dolu..
o olmassa zaten işinden fırsat bulsa, sağolsun muhakkak annesinin gidecek
bir yeri oluyor onu bırakmak almak hatta onla kalmak zorunda kalıyor.
o olmadı anası ya da yeğeni ya da köylerinden bir akraba hastalanıyor
haftada bir, ve sürekli onları hastaneye taşıyor bekliyor vs.
önceden hiç böyle değildi. biz yüzyüze görüşemediğimiz günlerde bile
saatlerce telefonda konuşurduk. gece benle konuşurken uykuya dalardı düşün..
şimdi ara ara o da sadece akşamları 10 ar dk iki üç kere ya konuşuyoruz ya
konuşmuyoruz..
bana ilgisinimi kaybetti, eskisi gibi beğenmiyor hoşlanmıyor mu diye düşündüm çok.
acaba heyecanımı kayboldu dedim, bunları ona da sordum ısrarla ama birşey olmadığını
sadece işlerinin çok yoğun olduğunu, beni çok sevdiğini söyleyip duruyor.
bende onu çok seviyorum, hem de çok. evet şuan çok mutsuzum bu durumdan dolayı,
boşlukta gibiyim, hatta depresyondayım.. ama onu bırakamamda, seviyorum çoook.
ne ayrılabiliyorum, ne de doğru düzgün bi ilişkim var.. ööööyyyle sürüncemede gidiyor.
Allah sonumuzu hayreylesin. Allah senin de benimde ilişkimizi hayırlısıyla düzeltsin,
hayırlısıyla mutlu huzurlu güzel bir evlilik nasip eylesin canım.

biraz üstüne gitsem hakaret ediyor. offf ayrılacağım sonunda

Başını okudum sorun yok gibi dedim taa ki bu yazını okuyana kadar. Üstüne gidince hakaret etmesi ne demek ya. Bence ailenle tanıştırma olayını bir kez daha düşün.. ayrıca arkadaşlarıyla olan ilişkisi bu yoğunluktan etkilenmiyorsa sorun aranızda olan bağdır ve sana hakaret eden bir erkek yarın darp eder.

bu aralar çok ilgisiz benimle . daha çok işiyle ilgili. eskiden en az günde 1 saat konuşurken son zamnlarda yarım saat ya konuşuyoruz ya da hiç konuşmuyoruz. haftaya da ailemle tanışacak. neden böyle sizce? çok üzülüyorum. işkolik olduğunu düşünüyorum. haftasonları bile işe gidiyor bıktım artık. evlenince ne gibi sorunlar yaşarım işkolik olmasından dolayı?

valla canım al birini vur ötekine benimkide aynı tam bir iş kolik ve arkadaş düşkünü ama benimde işim yogun olduğu zaman ilgisiz kalabiliyodum sürekli ilgisizliğimden yaakınıyodu şuan aynı durum onun başında olduğu için beni anlıyo ve elinden geldiğince ilgi göstermeye çalışıyor hem üzülme başıboş gezmesinden daha iyidir iiş kolik olması fazla takma kafana;)

canım ben evlendikten sonra anlaşabileceğimize çok emin değilim. çünkü adam işkolik ya. yoksa ben mi abartıyorum. offf ayrılsam mı diye düşünüyorum bazen

canım hakareti görmemiştim konu o boyuta gel,iyorsa işler değişir tabi:S acele etme evlilik çok zor iyi düşünüp taşınmalısın bence flörtüne devam et tanışmayı ertele derim.

Back
X