Flört Döneminiz??

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Arkadaşlar flört dönemiz, nişanlılık döneminiz ne kadar sürdü? Sizce uzun yıllar ilişkiyi yıpratır mı yoksa canlandırır ve aşkı güçlendirir mi? Evet paylaşalım bakalıııım :)

ben cok cok kisa sürede evlendim,

tanisma, nisan, nikah, dügün hepsi 6 aydan kisa sürede oldu

hatta sözüm, nisanim ve nikahim 2 hafta icinde oldu :) hepsi pes pese....

ben daha önce uzun bi iliskide yasadim ve uzun süreclerin iliskiyi yiprattigini anladim
cevremde gözlemledigimde bu.
genelde 3 sene flört döneminden sonra pürüzler cikiyor, iliskiler yipranmaya basliyor.

Çevremden gördüğüm kadarıyla,
Üç sene içinde herşeyin olup bitmesi gerektiğini düşünüyorum.Uzun ilişki yıpratıyor.Herşey tükeniyor.

Benim eşimle 3.5yıllık bi flört dönemim oldu.4.yılın sonunda da evlendik.ayrı şehirlerde olmamıza rağmen yıpranmadı ilişkimiz.birbirimizi çok özledik çok arzuladık çok kıskançlıklar oldu çok da kavga ettik küstük ayrıldık ama yine de hepsinin üstesinden geldik.evlenince de devam ediyor tabii olarak ama her şey daha tadında dozunda.flört döneminde insan kaybetme korkusuyla çok ilginç şeyler yapıyor.eğer bi ilişkinin temeli sağlam değilse yıllar geçse de iki gün sürse de bitecekse yine biter.baştan güzel olup sonra bozulanlar da var ama en azından güzeldi değerdi diyebiliyorsun

4 yıl çıktık biz, 1 yıl da nişanlı kaldık. hiç bir zaman yıpratmadı aksine daha da güçlendirdi ilişkimizi.

5 yıldır flört ediyoruz oda bende bu kadar uzatmak istemezdik mecburiyetten beklemedeyiz. Sevgimiz azalmadı cok sükür her gecen gün sevgimiz gücleniyo, kuvvetleniyor.. Tek korkum bazı seylerin erken tükenmesi önümüzde belirli bir tarih yok cünkü. Saglık olsun gec olsun, güc olmasın.. :69::69:

uzun yıllar karşı tarafı daha iyi tanımanızı sağlar ilşkyi yıpratmasının tek sebebi bu bence 3 sene çıktık 3 ay sözlü kaldım 1 sene nışanlı ve şuan 8 aylık evlıyım çok şükür :nazar:

5 yıl oldu hala devam edioruz bgne kdr aramıza 3. şahıs girmedi kavgamız çok oldu ama asla birbirimzden kopmadık kopamıoruz:16:şimdi sevdiğim askerde.geldiğinde söz nişan düğün allahın izniyle olcak inş:34:

bende askimla yaklasik 3 ay konustuk ve sonra aylesi beni istedi ve nisanimiz gecen sene ve bu yazda dugunumuz olucak. bencede uzun suren iliski yipratir ve araya cok fazla zaman girmeyince hersey tadinda oluyo ve heyecanli oluyo diye dusunuyorum:61::61::61:

Biz 8 senedir beraberiz şuan sevgilimin bilmediğim huyu yok gibi..şimdiye kadar hiç ayrilmadik,tartışma oldu tabi ama Allaha çok şükür hep mesafeden kaynaklanan yanlış anlamalar..sevgimiz tükenmedi aksine her geçen gün ben daha çok seviyorum..yaz sonu Allahın izniyle nişanlanacağız inşallah böyle birbirimizden bıkmadan uzun yıllar onla olurum.Allah tüm birbirini sevenleri kavuştursun:nazar::69:

3 yıldır beraberiz. Şu an ufukta nişan görünmüyor. şartlar yüzünden beklemek zorundayız. kavgalarımız oluyor tabi zaman zaman.küslüklerimiz de oldu. ama asla ayrılmadık. 3. kişiler yüzünden tek kavgamız olmadı. sevgimizde azalma olmadı artma oldu. İlk güne göre duygularım şimdi çok daha yoğun. İlişkilerin uzaması ilişkiyi yıpratmıyor bence. Bu tamamen kişilerle alakalı birşey. Her geçen gün sevgilime olan bağlılığım ve hayatımda ki yeri artıyor. İnşallah en kısa zamandada evlilikle taçlandırıcaz sevgimizi :69:

Son düzenleme:
Biz 2 sene flört edip nişanlandık. (Bana çok daha uzun gelmişti :1::1:)
7,5 ay da nişanlı kaldık.
Temmuz ayında da evliliğimizin 3.senesi bitecek...:nazar::nazar:

biz 1 sene çıktık 7 ay nişanlı kaldık şu an evliliğimizin 2.senesini doldurduk..valla o zamanlar çok uzun geliyodu ama biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için yıllda anca 3-4 defa görüşebiliyoduk sanırım o yüzden biraz acele ettik :1: ama bence uzun ilişkiler insanı sıkar gibi geliyo evlilik en güzeliii:34:

bizimde 2yıl flört 1 yıl nişanlılık sürdü 3yıldırda evliyim çok şükür birbirmizin kıymetini biliyoruz(Allah bozmasın) bence çok fazla uzatılmamalı diye düşünüyorum. çevremde uzatanlar oldu 8-10 yıl kadar biri evlenmeden bitti diğeri ise boşanmayla sonuçlandı.

5 yildir birlikteyiz... önce ayri sehirlerde, simdide ayri ülkelerdeyiz :78:

kavgamiz, tartismamiz, ayrilip geri barismalarimiz cok oldu... simdi cok cok iyiyiz masallah... :nazar: :nazar:

evlenmek isteriz ama henuz belirsiz bi 4 yil daha surer diye tahmin ediyorum :P

hayirlisi olur ins....

biz 4,5 sene flört ettikten sonra nişanlandık.2 sene de nişanlı kaldık.1,5 senedir de evliyiz..hayatımın 3te 1inde sevdiğim adam olduğu için gayet de mutluyum :69:

biz 4,5 sene flört ettikten sonra nişanlandık.2 sene de nişanlı kaldık.1,5 senedir de evliyiz..hayatımın 3te 1inde sevdiğim adam olduğu için gayet de mutluyum :69:

daha nice senelere o zaman:)

Arkadaşlar Allah sevdiğinizi ayırmasın hepiniz nice seneler görün beraber :)

Bizde aralık 2009 da tanıştık
Nisan 2009 da nişanlandık
Eylül 2009 da evlendik
Tanışma yıldönümümüzde 3 aylık evliydik...
Kısmetse eylülde 2 senemiz dolacak ama iyiki kocişimle evlenmişim :52::52:

Back
X