Flört edilen kişinin instagram takipleri önemli midir?

xxme__

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
142
181
18
27
Bugün yakın arkadaşımın başına gelen bir olaydan esinlenerek fikrinizi almak istedim
Sizce ilişkiye doğru giden flört kişisinin instagramdan, arkadaşı ya da akrabası olmayan, tanımadığı kızları takip etmesi veya instagramda kızların attığı postları beğenmesi bir sorun mudur? Yoksa henüz adı konulmayan bir ilişki olduğu için görmezden mi gelinmelidir?

Ben sanirim ciddi olana kadar beklerdim sonrasinda onemli tabii:)

hicbir önemi yok, hatta dalgasina, stalkerlarin garipsemesi ve beni cozememeleri icin tarzimdan cok uzak hesaplari takibe basliyorum. mesela armani kisisel tercihim ama sirf dalgasina armani degil de dolce gabbana'yi takip ediyorum...

Tabiki sorun, hele ben şöyle kaliteliyim şöyle aşığım sana derken ama instada bisürü kadın takip ediyorsa red flag

Kaç gözü dışarda

Kızların ne özelliği var? Nasıl paylaşım yapıyorlar? Neden kızlar bi de?

Benim için sorun, bu yüzden flörtle iletişimi bitirdiğim var. Ben soğuyorum o kişiden. Abaza gibi tanımadığı kızları takip edip gönderilerini beğenmesinin ne alemi var? Dışarıdan kötü bir imaj çiziyor. Hem güven vermiyor hem gözünün dışarıda olduğunu gösteriyor hem de yaşının yeterince olgunlaşmadığını, hala bazı şeylere doyumsuz olduğunu gösteriyor. Direk elenir gözümde. Bir de sevgili olup onun takipçi listesini temizlemesiyle mi uğraşacağım liseli ergenler gibi. Takipten bugün çıkarsa yarın takip etmeden kızların gönderilerini beğenir yine kendince gönlünü eğler.

İnsan tanımadığı birini neden takip eder ki eğer bir oyuncu/şarkıcı/ressam/yazar vs vs değilse ya da anlamlı bir icerik üretmiyorsa? Sadece fiziği güzel kadınlar/erkekler görmek için olabilir ancak. Bu da bana biraz olgunlaşmamış insan hareketi gibi geliyor.
Flört dönemi sevgili dönemi diye bir ayrım da yok benim gözümde. Instagramda takip listesini elden geçirmem gereken biriyle sevgili olmam. Kendime saygım var. Hali hazırda benim kriterlerime uygun biriyse beraber olurum zaten. Benim gütmemle bana sadık kalacak insanın sadakatinin zerre değeri yok benim için.

kesinlikle katiliyorum. genelde bu tipler iliskinin adi konulunca ne istersen o sekilde yapacagim diyorlar ama asil olay kendi istegiyle yapmasi. sonradan belki kavga kiyamet takipten cikaracagiz ama onemli olan kendi kendine o doygunluga ulasip kendi kendine takiplememesi ve begenmemesi bence. kac yasindaki insanlari bu olaya zorlamak da kalici bir cozum degil gibi

kesinlikle oyle. onemli olan bizim zar zor takibi sildirmemiz degil bence kendisinin o olgunluga ulasip takip etmemesi. bir de bu tiplerin, olayi adini koymaya baglamalarini, sozde adi konulunca her seyin farkli olacagini savunmalarini anlamiyorum. flort zaten tanimak icin olan bir surec degil mi?

Beğendiği takip ettiği kızlar arkadaşı değil ise alalade kızlar ise benim için sorun ne gerek var yani

Çok büyük sorun bence. Özellikle takip ettiklerinde tanımadığı fazla fazla açık giyimli ve genel takip ettiği sadece kızlardan ibaretse çok sorun olurdu

Birbirimizi tanıma aşamasındayken tanımadığı insanları kovalıyorsa bye canım derim. Beni bir tanımaya çalışsın olmazsa ne yaparsa yapsın diğer türlü bana doğru gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…