flört ettiğim başkasına evlenme teklifi etti

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
303
başlıktanda anlaşılacagı gibi 1 yıldan fazla flört ettiğim çocuk meğersem aynı tarihte başka kızla çıkıyormuş hatta evlenme teklifi bile etmiş uzun hikaye ama neyse. foyasını çıkardık ortaya, bir güzel dersini de verdik...
Benım buradaki amacım; ablalarım, kardeşlerim! iyice tanımadığınız erkeğe GÜVENMEYİN. ciddi düşünüyorsanız ARAŞTIRIN, telefonunu KURCALAYIN. sonra burda boşanmak istiyorum diye başlık açarsınız.. Size geç cevap veriyorsa, sürekli işim var diyorsa, planlarını erteliyorsa kesin işler çeviriyordur... Allah’ıma şükürler olsun bizimkisi flörttü ama karşı taraftaki hemcimsine acıdım. yazık kız diyor ailelerimiz bile tanıştı.. tüm mesajları karşılaştırdık saatine kadar aynı ikimize birden öpücükler, günaydınlar :ddd

şimdi burda uzun uzun anlatmak istemiyorum çünkü ne yapmam gerek diye sormayacagım size, ben gülüyorum çok şükür kurtuldum diyorum...

Sadece size şunu diyorum erkeklere GÜ-VEN-ME-YİN.bekarlık sultanlıktır...

Canim benim oncelikle gecmis olsun verilmis sadakan varmis.
Ben buradaki konulari gorunce cogu kizin bile bile lades dedigini dusunuyorum kizma bana ama gercek bu. Adam her turlu sinyali verir. 1 oynar 2 oynar ama cogu insan bunu gormek istemiyor. Kayitsiz sartsiz karsisindakine guveniyor bir asik modunda gozlerini kapatip tam gaz ilerliyor. Simdi burada kim suclu? Bence iki taraf da suclu.

mesajları nasıl karşılaştırdınız. kızla tanıştınız mı. kız bir de bu adamla evlenecek mi

Aynı anda mı yazmış pes ya
Terbiyesiz pislik

Tüh ama ya heycanlı da bir hikaye keşke biraz daha detay alaydık eyiydi.
Senelerce de tanısan birisini 10 yıl sonra bişey çıkmayacağının bir garantisi yok ki,birsürü örnek var.
İhtiyatlı olmak lazım tabi ama bunu çok takıntı yaparsanız bu seferde o paranoya sizi yer bitirir,rahat olamazsınız o zamanda ne anladım ben bu hayattan olur.

:skandal::oha::sopa:

Keşke ailesine de söyleyip iyice rezil etseydiniz.

başlıktanda anlaşılacagı gibi 1 yıldan fazla flört ettiğim çocuk meğersem aynı tarihte başka kızla çıkıyormuş hatta evlenme teklifi bile etmiş uzun hikaye ama neyse. foyasını çıkardık ortaya, bir güzel dersini de verdik...
Benım buradaki amacım; ablalarım, kardeşlerim! iyice tanımadığınız erkeğe GÜVENMEYİN. ciddi düşünüyorsanız ARAŞTIRIN, telefonunu KURCALAYIN. sonra burda boşanmak istiyorum diye başlık açarsınız.. Size geç cevap veriyorsa, sürekli işim var diyorsa, planlarını erteliyorsa kesin işler çeviriyordur... Allah’ıma şükürler olsun bizimkisi flörttü ama karşı taraftaki hemcimsine acıdım. yazık kız diyor ailelerimiz bile tanıştı.. tüm mesajları karşılaştırdık saatine kadar aynı ikimize birden öpücükler, günaydınlar :ddd

şimdi burda uzun uzun anlatmak istemiyorum çünkü ne yapmam gerek diye sormayacagım size, ben gülüyorum çok şükür kurtuldum diyorum...

Allah kurtarmış sizi verilmiş sadakanız varmıs. Nefret ediyorum aldatan erkeklerden. Zaten bilimsel olarak açıklanmış aldatan erkekler IQ seviyesi düşük erkeklermiş.

Bu arada nedense aklıma tarık akanla gülşen bubikoğlunun ah nerede filmi geldi. Ordada aldatılan kızlar bir olmuş adama güzel bur oyun oynamışlardı. :KK19:İnşallah sizde bi güzel rezil etmişsinizdir o şerefsiz erkek müsvettesini :sopa:

Benım buradaki amacım; ablalarım, kardeşlerim! iyice tanımadığınız erkeğe GÜVENMEYİN. ciddi düşünüyorsanız ARAŞTIRIN, telefonunu KURCALAYIN. sonra burda boşanmak istiyorum diye başlık açarsınız.. Size geç cevap veriyorsa, sürekli işim var diyorsa, planlarını erteliyorsa kesin işler çeviriyordur...

Akli basinda olan her genc kiz bunu telefonunu kurcalamadan da anlamali.

Telefonumda sifre yok, ancak telefonuma bakan biriyle iliskimi aninda keserdim.

acısını ilerleyen zamanlarda yaşayacaksınız maalesef

Tam bir şeref yoksunuymuş.. En azından kız evlenmeden kurtarmış bundan yakasını...

Flortu yanlis anlamis olabilir misiniz? Adam sizi arkadasi olarak falan gormustur belki? Cunku flort dediginiz adi konulmamis karsi cins iliskisi yani seviyorum hoslaniyorum denilmemisse aldatmaya girmeyebilir tam cunku 1 sene flort zor..

Back
X