flört ettiğiniz erkek ve eski sevgilisi?

marulmuck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
105
4
118
Kocaeli
selam kızlar. henüz ciddileşmemiş yolun başında flört, tanıma aşamasındaki ilişkinizde, eski sevgililerinizden bahseder misiniz? erkekler hep anlatırlar mı yoksa benim sevgili adayım türünün tek örneği mi? bütün gelişmeleri anlattı ve şimdi o kızın umrunda olmadığını söylüyor. umrunda olmasa hiç anlatmazdı değil mi? kafamı karıştırdı benim bu durumlar. rahatsız edici bişi

Ben de anlatmıştım ama ben hala eskiden sevdiğim kişiye aşık olduğumu sanıyordum birlikte olduğum kişiye haksızlık etmemek için bilsin diye anlatmıştım
Sevgilin umurunda değilse neden anlatmış bilemiyorum moralini bozmak istemem ama eskiyi unutamamış olabilir...

Konuşacak daha önemli konularınız olmalı...
Yeni sevgili adayına eski sevgili hakkındaki tüm gelişmeleri anlatmak duyduğum en saçma şey ve bence hiç masum değil

Henüz başlangıç aşamasında olur bence. İlla anlatılmalı demiyorum ama insan tüm içini açmak ister eğer doğru düzgün bir ilişkiye adım atmaya karar vermişse. Bence size kendini, karakterini, ilişkilere bakışını ve sıkıntılarını bu yolla anlatmaya çalışıyor ve alttan da mesajlar vermek istiyordur. Güzelce dinle ilişkileri nasılmış neden bitmiş bunları öğrenmen iyidir. Adamı daha iyi tanırsın. Aynı şekilde senden de anlatmanı bekliyordur. Bence daha yakınlaşmanız için güzel bi gelişme..

evet o da ben senden bi şey gizlemiyorum açıkça anlatıyorum dedi. bilemiyorum yine de fazla hassas yaklaşıyorum galiba

Bana göre bir erkek eski ilişkisinden bahsediyorsa o kızı unutamamış demektir..

unutamamakla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum sonuçta bi şeyler yaşanmış ve bitmiş hayatından çıkarmış ama hep anı olarak kalacaktır elbet.aynı şekilde eski sevgililerin de sende anı olarak kalacak.senin aklında soru işareti kalmasın diye anlatmış olabilir.bence çok doğal şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…