İşte o konuma düşmekten deli gibi korkuyorum.Kiz arkadasi varken seninle bulusmasini gectim, bulusma esnasindaki hal ve hareketleri ne oyle? Normal mi yani? Hic de "aa cunku kibar biri, aa samimi biri" denilmez o cumlelere, davranislara.. Bildigin flört etmis, hoşlanıyor gibi davranmis.. "Sen yanlis anladin" diyerek kezo durumuna dusurmesin simdi seni..
Güya ayrıldım dediği başka bşr kız arkadaşıymış. Ben böyke birşeyi yanlış anlar mıyım yahuAdam size o buluşmada kız arkadaşım yok demiş. Size yalan söylemiş yani. Bu ilişkiye başlamak için büyük bir sebep. Kız arkadaşının olup olmadığı yanlış anlaşılacak bir durum degil sonucta. Bence şimdi de sallıyor sen yanlış anlamissin falan diye.
Tavrini net sekilde koy.. Afra tafra, trip demiyorum kesinlikle.. Bi daha bulusma mesela.. Sebebini sordugunda da net ve sakin bi sekilde, kisaca soyle hal ve hareketlerinden hoslanmadigini, guven vermedigini.. Azıcık morarsin, ozguveni sarsilsin da kendine gelsin..İşte o konuma düşmekten deli gibi korkuyorum.
Öneriniz nedir?
Aynı işte çalışıyoruz. Böyle bişey dersem güven vermediğim hangi olay oldu da bu kanaate ulaştın der. Bende ne söyleyeceğim. Bu olayı anlatırım. Sonra yine o konuma düşerim.Tavrini net sekilde koy.. Afra tafra, trip demiyorum kesinlikle.. Bi daha bulusma mesela.. Sebebini sordugunda da net ve sakin bi sekilde, kisaca soyle hal ve hareketlerinden hoslanmadigini, guven vermedigini.. Azıcık morarsin, ozguveni sarsilsin da kendine gelsin..
Direkt iptal et o zaman yemegi ve bi aciklama yapma..Aynı işte çalışıyoruz. Böyle bişey dersem güven vermediğim hangi olay oldu da bu kanaate ulaştın der. Bende ne söyleyeceğim. Bu olayı anlatırım. Sonra yine o konuma düşerim.
Merhaba, başka bir yazı altında gördüm fakat şimdi o yazınızı bulamıyorum :)Hayatında başka biri varken senle konuşuyor, bu hoş değil tabiki ama belki de sana arkadaşça yaklaşıyor olabilir. Samimi bulup anlatmış olabilir özel hayatını. Bence sen bir süre mesafeli dur ona. Ondan adım gelsin bakalım. Arkadaşça mı başka türlü mü yaklaşıyor anlaşılır zamanla.
Çok oldu o mesajı yazalı:)Merhaba, başka bir yazı altında gördüm fakat şimdi o yazınızı bulamıyorum :)
Anıl Can veya Tuğçe Işınsu ya gittiniz mi ?
Tugce’ye 2017 aralikta gittim hicbir sey degismedi ..Çok oldu o mesajı yazalı:)
Yok gidemedim henüz. Tuğçeye herkes sinirli suratsız dediği için kararsız kaldım. Anıl daha iyi sanki, birkaç ay önce randevu için aradım ama telefonu açan olmadı öyle de kaldı zaten.
Sen gittin mi peki?
15 bin mi ? Yok artık ben de veremem, vermem daha doğrusu. Parayı yoldan mı buluyoruz hadi verdik diyelim ya birşey olmazsa para çöpe direk.Tugce’ye 2017 aralikta gittim hicbir sey degismedi ..
Anil Can icin gecen hafta aradim konustum 900 tl . Peki dedim forumlarda okudum ekstra ucret cikabiliyormus 10.000-12.000 gibi rakamlardan bahsediyorlar dedim. Kadin , herkese islem gerekmiyebiliyir dedio yuzden randevu alamadim.
Bugun , Anil Can in hikayesinde paylastigi bir yazisma vardi .
Kisinin kendisine yazip sordum.
10-15 arasinda fiyatlar dedi.
10 yillik evliligi bitmis , cocugu varmis.
Eski esi barismak istiyormus, ekstradan kismetleri acilmis. Kendini cok iyi hissetmeye baslanis vs. o parayi verebilmis ama ben veremem ne yazik ki
Tuğçe ışınsu dan randevu almak tamamen sacmalik çünkü kadının kendine hayri yok 42 yaşında evlilik yok çocuk yok sinir hastasi bence paranızı boşa harcamayın ben aldım resmen ağzıma etmediği kaldı ondan sadece insan yanilsamasi desek doğru olur zira melek dua isleriyle ugrasan kişi insanlara bu kadar hakaret edemez içinde allah sevgisi olan insan sana yardım için gelenlere hakaret edip kufredemez sakin ha sakin paranız boşa gitmesin şarlatan kendisiÇok oldu o mesajı yazalı:)
Yok gidemedim henüz. Tuğçeye herkes sinirli suratsız dediği için kararsız kaldım. Anıl daha iyi sanki, birkaç ay önce randevu için aradım ama telefonu açan olmadı öyle de kaldı zaten.
Sen gittin mi peki?
tuğçe ışınsu ismini şu an hatırladım bakınca, şarlatanın önde gideni o kadın.instagramda neleri neleri ifşa edildi tam psikopat bişey o.Tuğçe ışınsu dan randevu almak tamamen sacmalik çünkü kadının kendine hayri yok 42 yaşında evlilik yok çocuk yok sinir hastasi bence paranızı boşa harcamayın ben aldım resmen ağzıma etmediği kaldı ondan sadece insan yanilsamasi desek doğru olur zira melek dua isleriyle ugrasan kişi insanlara bu kadar hakaret edemez içinde allah sevgisi olan insan sana yardım için gelenlere hakaret edip kufredemez sakin ha sakin paranız boşa gitmesin şarlatan kendisi
Ben o yazarın kitaplarını okudum, youtube videolarını izledim iliskideki ilk adimlar icin verdigi taktikleri yerinde buldum ama tarzi, tavri bana hic yakin gelmedi.Tuğçe ışınsu dan randevu almak tamamen sacmalik çünkü kadının kendine hayri yok 42 yaşında evlilik yok çocuk yok sinir hastasi bence paranızı boşa harcamayın ben aldım resmen ağzıma etmediği kaldı ondan sadece insan yanilsamasi desek doğru olur zira melek dua isleriyle ugrasan kişi insanlara bu kadar hakaret edemez içinde allah sevgisi olan insan sana yardım için gelenlere hakaret edip kufredemez sakin ha sakin paranız boşa gitmesin şarlatan kendisi
Size de sorayım instagramda neleri ifsa oldu merak ettim?tuğçe ışınsu ismini şu an hatırladım bakınca, şarlatanın önde gideni o kadın.instagramda neleri neleri ifşa edildi tam psikopat bişey o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?