- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
+++++Aaaaaaaa şimdi anladım. Kiz arkadasi varken seninle buluşmuş. Uzak dur ondan
Aslında bir sonraki hafta çıkılacaktı. 6 kere teklif etmişti.Kahve içelim diyorlar aylar geçiyor yemek yiyelim aylar geçiyor. Dürüstçe kız arkadaşım var da demiş. Yapmayın çocuk kıza iltifat etti kahve içti diye gömmeyin. Belki yemekte arkadaşça.
Ay siz böyle diyince aşırı sinirlendim ona. Hadsiz. Yemeye gideceğim. Acaba benim görüştüğüm biri mi olsa? Arada sohbetlerde adı geçse! Küp oldum şuan. Beni bu kez biraz da o mu yanlış anlasa(!) En nihayetinde hayatımızda biri varken böyle davranabiliyoruz (!)Ben begenmedim.
Kiz arkadasim yok demenin kivirilacak, yanlis anlasilacak bir pozisyonu yok.
Net ve duz bir sekilde yok demis cunku.
Arkadaslarinizin dusundugu ihtimale gelince durum buysa, gercekse bu da berbat.
Yemegi reddedince gururdan kiz arkadasim vardi diyorsa çiğdir.
Her türlü begenmedim.
Yahu ben ona şeyde dedim. Bora çok iyi hatırlıyorum sen yok dedin hatta beş ay önce ayrıldığını söyledin. Cümleni de hatırlıyorum. Bi sorun mu var acaba bende gaipten sesler mi duyuyorum arada diye güldüm.En nefret ettiğim erkek tipi, heyecanlandırır ama yorar, asla haksız olmaz, kız arkadası varken yok demiş
madem iyisin en güzel yaşlarındasın bir yıkımı daha kaldırabilecekmisin hiç bulaşma arkana bakmadan kaç sana yemek bile teklif etmeye cesareti olmamalı
Yahu ben ona şeyde dedim. Bora çok iyi hatırlıyorum sen yok dedin hatta beş ay önce ayrıldığını söyledin. Cümleni de hatırlıyorum. Bi sorun mu var acaba bende gaipten sesler mi duyuyorum arada diye güldüm.
Evet haklısın öyle bi ilişkim oldu. Sana onu bahsettim. O seninle buluştuğumdan bir önceki sevgilimdi dedi.... Sevgilierini karıştırmışım
Ama adım kadar eminim şuan yok dediydi bana ya.
Yahu ben ona şeyde dedim. Bora çok iyi hatırlıyorum sen yok dedin hatta beş ay önce ayrıldığını söyledin. Cümleni de hatırlıyorum. Bi sorun mu var acaba bende gaipten sesler mi duyuyorum arada diye güldüm.
Evet haklısın öyle bi ilişkim oldu. Sana onu bahsettim. O seninle buluştuğumdan bir önceki sevgilimdi dedi.... Sevgilierini karıştırmışım
Ama adım kadar eminim şuan yok dediydi bana ya.
Hayır konu konuyu açtı. Kız arkadaşı olmadığından bahsetti. Aklımda koca bir soru işareti bu. Bana 1 ay öncesi tekrar ayrıldığını söyledi. Dedim zaten ayrıydın. Hayır o zaman hayatımda vardı. Sanırım yanlış anladın dedi.
Çok üzgünsündür umarım herşey yoluna girer dedim. Hayır üzgün değilim 1-2 hafta çok üzüldüm şuan iyiyim dedi. Ne bileyim bilemiyorum.
Nokta atışı bir yorum benceSizinle tanışırken sevgilisi ile problemleri vardı.Sonra ayrıldı, sizin varlığınız bu ayrılığı kolaylaştırdı. Tekrar barışmak için çaba sarf etmedi. Şu an sizden hoşlanıyor ama en az 2-3 daha tanıyın kendisini teklifini kabul etmeden önce.
Belki de gerçekten samimi buldu beni. Bu yaptıkları flört alameti değil de belki insanlara böyle yaklaşıyodur. Hakkında kötü düşünmek istemiyorum pek. Çünkü ne bileyim herkesle konuşur eder, iletişimi güçlüdür sevilir. Öyle gibi. Belki bana da böyle yaklaştı benim algılarım farklı diye farklı anlamlar yükledim.Yok artik.
Bora degil alabora resmen.
Belki de gerçekten samimi buldu beni. Bu yaptıkları flört alameti değil de belki insanlara böyle yaklaşıyodur. Hakkında kötü düşünmek istemiyorum pek. Çünkü ne bileyim herkesle konuşur eder, iletişimi güçlüdür sevilir. Öyle gibi. Belki bana da böyle yaklaştı benim algılarım farklı diye farklı anlamlar yükledim.
Yoksa bi insan bu kafar 'flört etme' başlığında saçmalayamaz. O bu saçmalamaları yapacak düzeyde biri gibi de değil yani. Kendi topuğuna sıkması zekasına ters düşüyor. Beni arkadaşı olarak görüyor. Bu pencerede olaylar daha anlaşılabilir görünüyor sanki.
Ne dersiniz ? :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?