- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
Merakta bırakmayın sonucu bizede bildirin :)Cok teşekkür ederim, bunu soyliyicem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakta bırakmayın sonucu bizede bildirin :)Cok teşekkür ederim, bunu soyliyicem :)
Seni tanıdığım için çok mutluyum seninle konuşmak da güzel ama arkadaşlıktan fazla bişey hissedemiyorum, bunu bilmen gerektiğini düşünüyorum dedim :)Merakta bırakmayın sonucu bizede bildirin :)
Iyi demissin fazla ısrar ederse illa olucak diye çıkmadım bu yola de umarım ısrar etmez ne kadar itici bir durum olur :)Seni tanıdığım için çok mutluyum seninle konuşmak da güzel ama arkadaşlıktan fazla bişey hissedemiyorum, bunu bilmen gerektiğini düşünüyorum dedim :)
Seni tanıdığım için çok mutluyum seninle konuşmak da güzel ama arkadaşlıktan fazla bişey hissedemiyorum, bunu bilmen gerektiğini düşünüyorum dedim :)
iyi demişsin cevap yazdı mıSeni tanıdığım için çok mutluyum seninle konuşmak da güzel ama arkadaşlıktan fazla bişey hissedemiyorum, bunu bilmen gerektiğini düşünüyorum dedim :)
2 günlük biri ayıp olmaz cok açıklamaya gerek yok bence24 saat konuşmak istiyor, zaten biraz da bu yüzden soğudum sanırım. Birine vermesem birine veriyorum. Birde dün gece uykum vardı uyuyorum dedim sonra uyuyamadım whatsaba girdim, hemen saat üçte whatsaba girilmiş hmm yazdı ona cevap vermedim sabah. Ama yine de kötü bişey diyemiyorum. Hiç cevap vermesem direk kesmiş gibi ayıp olmaz mı?
Ne güzel çocuk planlar yapıyor. Sizi ondan iten nedirKısa bir süredir biriyle konusuyorum
. İlk başlarda konuşmak tanımak istemiştim, ama devam etmek istemiyorum. Bir iki gündür resmen zorla cevap veriyorum. Bu yaptığım çok yanlış biliyorum. Ama onda bendeki durumun tam tersi mevcut. Sürekli konuşmak istiyor, yanıma gelicek gün sayıyor. Aynı okuldayiz, seneye için bir sürü plan yapıyor. Böyle olunca da bir anda kırıp atamıyorum. Isteksiz olduğumu belli ediyorum aslında dünden beri, ama yine de kırıcı birşey yapamıyorum. Nasıl bitiricem bu işi bilmiyorum, çok narin bir çocuk ve kirilacagindan eminim. O kadar plan yaptı görüşmek için şimdi görüşmeyelim desem çok saçma olacak, görüştükten sonra bitirsem yanlış anlayacak. Napmaliyim sizce kızlar ?
Tepkisi ne oldu :)Kızlar konuştum bitirdim güzel bir şekilde