- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arkadaştan öte birşey hissedemedigimi soylemistim ya, o da zaten öyle başlar gibi girdi konuya.
Bende evet ama birinden hoşlanırsın konuşursun zamanla ya devam etmek istersin, ya da olmaz bitirmek istersin dedim.
sen devam etmek istemiyor musun dedi evet üzgünüm dedim.
Neden ne oldu gayet iyiydik vs dedi.( Ben işe girdim iki gündür çalışıyorum), onu bahane etti. Bu yüzden konuşamadık soğukluk girdi dedi, hayır dedim.
İlk defa birine çok güvenmiştim dedi, bende güvenini kıracak bişey yapmadım sonuçta devam edicez illa ki diye başlamadık dedim. Yüz yüze vakit geçiremeden çok fazla konusuyoruz belki ondandır dedim. Zaten geldiğimde görüşürüz o zaman karar ver ben yüz yüze görüşmek istiyorum dedi. Belki gorusuruz ama söz vermek gibi olmasın dedim.
En son sorun yok değil mi diyerek bitirmiştim . Ama daha sonra seneye için basketbol sözümüz vardı o ne olacak dedi, birde hani bugün sabaha kadar konuşacaktık dedi. Öyle miydi dedim en son hemen de unut yazmış, ve devam ettirmeye çalışıyor bende eziyet çekiyorum şu an
Ben arkadaştan öte birşey hissedemedigimi soylemistim ya, o da zaten öyle başlar gibi girdi konuya.
Bende evet ama birinden hoşlanırsın konuşursun zamanla ya devam etmek istersin, ya da olmaz bitirmek istersin dedim.
Neden ne oldu gayet iyiydik vs dedi.( Ben işe girdim iki gündür çalışıyorum), onu bahane etti. Bu yüzden konuşamadık soğukluk girdi dedi, hayır dedim.
İlk defa birine çok güvenmiştim dedi, bende güvenini kıracak bişey yapmadım sonuçta devam edicez illa ki diye başlamadık dedim. Yüz yüze vakit geçiremeden çok fazla konusuyoruz belki ondandır dedim. Zaten geldiğimde görüşürüz o zaman karar ver ben yüz yüze görüşmek istiyorum dedi. Belki gorusuruz ama söz vermek gibi olmasın dedim.
En son sorun yok değil mi diyerek bitirmiştim . Ama daha sonra seneye için basketbol sözümüz vardı o ne olacak dedi, birde hani bugün sabaha kadar konuşacaktık dedi. Öyle miydi dedim en son hemen de unut yazmış, ve devam ettirmeye çalışıyor bende eziyet çekiyorum şu an
Yüz yüze hiç vakit gecirmedik, aynı okulda aynı bölümdeyiz. O birinci öğretim ben ikinci öğretim sadece final zamanları gördüğüm oluyordu, okullar bittikten sonra ekledi.Ne güzel çocuk planlar yapıyor. Sizi ondan iten nedir
Şuan uzatarak muhabbet ortamını kurup lütfen aslında deneyebiliriz. Görüşünce belki fikrin değişirden giricek. Hani sabaha karşı konuşacaktık demesinden belli zaten..Ben arkadaştan öte birşey hissedemedigimi soylemistim ya, o da zaten öyle başlar gibi girdi konuya.
Size katiliyorumMesajlarina cevap verme anlar zaten diyenleri de anlamıyorum. Açık açık içinden geçenleri söyle. Kimseyi acabalarla birakma. Cevap vermemek de bana göre terbiyesiliktir. Karşıdakinin sana karşı bir zararı olmamış ki bu terbiyesizliği hak etsin. Açıkça istemediğini düzgün bir dille söyle bitir bu kadar basit.
Hadi hayırlı olsun canımBu arada çok teşekkür ederim kızlar, sayenizde güzel bir şekilde bitirdim .
Yorum yapan herkese![]()
Söyledim ya artık devam etmek istemiyorum dedim, nereden nereye dedi. Sonra adimi yazdı, efendim dedim. Bişey yok arkadaşız değil mi dedi, evet dedim. Iyi bari dedi gulucuk koydu hep ben koymuyorum artık. Cevap vermedim ona da birdaha yazarsa da , artık bitirdigimize göre konuşmaya gerek yok diyicem
Hadi hayırlısı, daha uzatmaz inşallah ama arada yoklayacak hissi verdi bana :)
Evet en büyük sebebi oydu ama iyi biriydi ondan kiramadımAzcık var sanki öyle bi his bende de..
Kızı daha ilk baştan bunaltmış aslında..Bulaşık biraz belli belli![]()
Tesekkur ederim içimi rahatlattiniz birdaha yazarsa tepkimi koyucam artık :)Sende benim yeğenim gibisin. Hiç sevmez saatlerce konuşmayı sıkılıyor. Eee haklısın tabi bir şeyinde normali var.
Konuşmakta ısrar ederse dersin açık açık”ben böyle uzun uzun konuşmayı sevmiyorum” diye. Dahada yazarsa kendi kendine konuşsun dursun artık yapacak birşey yok.
Hiç vicdan yapma sen en doğrusunu yapmışsın. Hiç birşey için illa olacak diye bir şey yok. Koskaca insanlarsınız anlaması lazım.
Evet canım anlıyorum. Senin iyi niyetin aslında kırmak istememişsin ama bazı insanlar aşırı ısrar edince olacak sanıyor herhalde..Evet en büyük sebebi oydu ama iyi biriydi ondan kiramadım
Yazarsa ve ısrar ederse bu defa sert söyleyeceğim artık , son olur o da :)
Canim çok teşekkür ederim, inşallah herkesin gönlüne göre versin AllahEvet canım anlıyorum. Senin iyi niyetin aslında kırmak istememişsin ama bazı insanlar aşırı ısrar edince olacak sanıyor herhalde..
Yaw ne güzel kız sana olmuyor demiş. Küs işte ne güzel kızasabaha kadar konuşmak ne demek. Temelli boğcak
Yazmaz inşiallah artık anlamıştır canım. Allah karşına gönlüne göre birini denk getirsin.Hayırlısı olsun hakkında![]()
Oyle oluyor hep ya , cidden ayarları yokAh ne çektik be kızlar bunların orta ayarları yokmu kimi ilgiden bunaltıyo kimi ilgisizlikten :)
Böyle durumları hiç sevmiyorum ya bi taraf aşırı ısınıyor bi taraf hiç ısınamıyor kırgınlık oluyor ister istemez. Madem bitirdiniz arkdaş olarak olarak bile konuşmayın derim çünkü o şimdi umutlancak yer arar psikolojik olarak her sözünüzden farklı anlam çıkarır . Tamamen kesin ilişkiyi ikinizinde iyiliği için.
Bide umarım yanılırım ama pişman olcakmışsınız gibi hissettim neden bilmiyorum :/
İkinizinde hakkında hayırlısı olsun .