- 29 Aralık 2017
- 543
- 492
- 103
- Konu Sahibi Kadifepembe
-
En doğal hakkınız gerçekten seviyorsa karariniza saygı duyacaktır, bu sizin yaşam görüşünüzHiç tanımadan olmaz tabii ki.Demek istediğim sevdiğim insan da beni seviyorsa,uygun zaman gelene kadar bekleyelim.Ha yine konuşalım tabii ama sevgili olmak istemedim sadece.
Teşekkür ederim.Ben de öyle düşünüyorum fakat durum belli.En doğal hakkınız gerçekten seviyorsa karariniza saygı duyacaktır, bu sizin yaşam görüşünüz
Boş yere suçlamak değil maalesef :) Aramızdaki bu sorun daha başka yerlere gittiği için tanıyamadığımj söyledim.Mesela bu güne kadar yaptığı her iyiliği önüne koydu az önce.Başıma kaktı yani.Empati kuruyorum
Şu an sevgilim olsa,2 senelik ilişkimiz var birden gelip ben aslında böyle şöyle düşünüyorum tarzında konuşsa ve ben de karşı çıktığımda aslında seni tanıyamamışım moduna girse ölüsü çıkar benim yanımdan
Asıl ben tanıyamamışım derim
Tabiki insanlar degisir değişmez diye birşey yok ammavelakin bunlar radikal kararlar
Radikal karar alacaksanız karşınızdaki insani kaybetmeyi de göze alacaksınız demektir
Ve radikal karar alıp onu hayatına uygulayan insan aslında hiç tanınmamış olan insandır,sevgilinizi de suçlamaktan vazgeçin.
Zaten durumumuzun ilginç yanı bu.2 senedir hiç göstermediği bi tarafını gösteriyor şu aralar bana.2 yıldır tanımadınız mı ?
Aynı kişiden bahsetmiyor musun ?
Zaten durumumuzun ilginç yanı bu.2 senedir hiç göstermediği bi tarafını gösteriyor şu aralar bana.
+1Empati kuruyorum
Şu an sevgilim olsa,2 senelik ilişkimiz var birden gelip ben aslında böyle şöyle düşünüyorum tarzında konuşsa ve ben de karşı çıktığımda aslında seni tanıyamamışım moduna girse ölüsü çıkar benim yanımdan
Asıl ben tanıyamamışım derim
Tabiki insanlar degisir değişmez diye birşey yok ammavelakin bunlar radikal kararlar
Radikal karar alacaksanız karşınızdaki insani kaybetmeyi de göze alacaksınız demektir
Ve radikal karar alıp onu hayatına uygulayan insan aslında hiç tanınmamış olan insandır,sevgilinizi de suçlamaktan vazgeçin.
Muhtemelen sevgilin de senin için aynı şeyi düşünüyor. Ve haklı olan o. Sonuçta o en başından beri aynı değişen sensin.Şimdi de böyle yaptığı için aslında onu hiç tanımamış olduğumu düşünüyorum.
Herkesin hayat görüşü farklı. Ben senden tamamen farklı düşünüyorum birlikte yaşamadan bi insan tanınamaz bence. Nası biri olduğunu yaşadıkça biliyo insan. Dışarda tertemiz adam evde donunu sağa sola atabilir çıkabiliyo yani. Sorun bunlar hep. Evlilikte sevgi herşeyi çözmüyo malesef. Mantığı kullanırsak da yaşayıp görmek denemek gerekiyor bence. Benim sevgilim olsaydınız bende sevgilinizle aynı cevabı verip ayrılmak isterdim sizdenErkek arkadaşımın istediği şey gezelim,dolaşalım,birbirimizin evinde kalalım vs. Bunları yaşayanlara hiçbir sözüm yok ama benim hayatım böyle bir yaşantıya uygun değil.Şimdi de onu bunlardan alıkoyduğumu söylüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?