- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Biraz açsan mesela nasıl eline yüzüne bulastırdın? Karsı taraf ne yaptı?
Ilk konusmadan itibaren fazla bogmayin olmasanda olur imaji cizin bak o zaman nasil yaziyolar
Fazla verici olma sıkılıp kacarlarbaşlarda böyle yapsam da sonra kendimi tutamıyorum sanırım
Fazla verici olma sıkılıp kacarlar
Mesela msj yazinca gec cevap ver bulusalim dediginde hemen olur deme o gun isim var su gun olsun de her zaman sen gunaydin yazma sen konu acma biraz karsidan bekle agirdan sat kendinievet çok vericiyim eski sevgilim ayarlarımı bozup bu hale getirdi. nasıl değiştirebilirim bu huyumu sizce
Mesela msj yazinca gec cevap ver bulusalim dediginde hemen olur deme o gun isim var su gun olsun de her zaman sen gunaydin yazma sen konu acma biraz karsidan bekle agirdan sat kendini
Bilmiyorum açıkçası. Ben baştan oyun oynamadım. Şu kacar kovalanır işi bana gereksiz ego oyunları gibi geliyor. Eşimle tanışırkende aynen öyle söyledim. Bence sizde siz olun, net olun. Daha iyi sonuçlar alırsın. Oyun oynamak isteyen az ötede oynasın
Kadma oluruna bırak planlarak olacak işler değil ki gönül işleriarkadaşlar selam
uzun süredir bi ilişkim yok flörtleşmiyordum bile. ondan önce de baya bir uzun süreli ilişkim vardı.
şimdi sahalara dönmeye çalışıyorum tabiri caizse. ama bi sıkıntı var elime yüzüme bulaştırıyorum sanki.
tam şans vereyim diye ısınıp benim de bi adım attığım kişiler saçmalamaya başlıyor ben de taktik falan uğraşamayıp kesip atıyorum çok yorucu geliyor. acaba benim mi tarzım yanlış ters tepiyor diye düşünmeye başladım.
bana biraz tavsiye verseniz mi acaba? flört dönemi tavsiyeleriniz yap yapma dedikleriniz neler acaba?
ben de sizin gibi düşünüyordum. aynen dediğiniz gibiydim de ama öyle oyunlar oynanmış ki bana artık evliyken bile oyunu bırakmamalı gibi geliyor. erkekler çok fena.
Yalnis insanlarda öyle şeyler gerekli oluyor bence. Kendini geliştirmiş, kendinden ve duygularından emin olan insanlar bunların gereksiz olduğunu biliyor zaten. Yani sizin başkaları yüzünden değişmenize gerek yok.
Bende böyleyim 2 yıldır sanırım çok umursamaz olduğum için kaybediyorum yazmayana yazmiyorum aramayani aramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?