flört oyunu

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
arkadaşlar selam

uzun süredir bi ilişkim yok flörtleşmiyordum bile. ondan önce de baya bir uzun süreli ilişkim vardı.

şimdi sahalara dönmeye çalışıyorum tabiri caizse. ama bi sıkıntı var elime yüzüme bulaştırıyorum sanki.

tam şans vereyim diye ısınıp benim de bi adım attığım kişiler saçmalamaya başlıyor ben de taktik falan uğraşamayıp kesip atıyorum çok yorucu geliyor. acaba benim mi tarzım yanlış ters tepiyor diye düşünmeye başladım.

bana biraz tavsiye verseniz mi acaba? flört dönemi tavsiyeleriniz yap yapma dedikleriniz neler acaba?

Biraz açsan mesela nasıl eline yüzüne bulastırdın? Karsı taraf ne yaptı?

bildiğiniz klasik kadın erkek durumları aslında. erkek ilgi gösterir kadın kaçar kadın karşılık verince erkek kaçar ve kapanış 😅

bunun farklı aşamalardaki hallerini yaşıyorum genel olarak. hiç karşılık vermez buz kraliçesi gibi gezersem benden iyisi yok.

evet çok vericiyim eski sevgilim ayarlarımı bozup bu hale getirdi. nasıl değiştirebilirim bu huyumu sizce
Mesela msj yazinca gec cevap ver bulusalim dediginde hemen olur deme o gun isim var su gun olsun de her zaman sen gunaydin yazma sen konu acma biraz karsidan bekle agirdan sat kendini

Bilmiyorum açıkçası. Ben baştan oyun oynamadım. Şu kacar kovalanır işi bana gereksiz ego oyunları gibi geliyor. Eşimle tanışırkende aynen öyle söyledim. Bence sizde siz olun, net olun. Daha iyi sonuçlar alırsın. Oyun oynamak isteyen az ötede oynasın

Mesela msj yazinca gec cevap ver bulusalim dediginde hemen olur deme o gun isim var su gun olsun de her zaman sen gunaydin yazma sen konu acma biraz karsidan bekle agirdan sat kendini

anlıyorum

ağırdan satmayı unutmuşum ben sanırım. gerçekten yoruldum zaten bi süre içimden bile gelmeyecek muhtemelen buna odaklanacağım ben de

Bilmiyorum açıkçası. Ben baştan oyun oynamadım. Şu kacar kovalanır işi bana gereksiz ego oyunları gibi geliyor. Eşimle tanışırkende aynen öyle söyledim. Bence sizde siz olun, net olun. Daha iyi sonuçlar alırsın. Oyun oynamak isteyen az ötede oynasın

ben de sizin gibi düşünüyordum. aynen dediğiniz gibiydim de ama öyle oyunlar oynanmış ki bana artık evliyken bile oyunu bırakmamalı gibi geliyor. erkekler çok fena.

arkadaşlar selam

uzun süredir bi ilişkim yok flörtleşmiyordum bile. ondan önce de baya bir uzun süreli ilişkim vardı.

şimdi sahalara dönmeye çalışıyorum tabiri caizse. ama bi sıkıntı var elime yüzüme bulaştırıyorum sanki.

tam şans vereyim diye ısınıp benim de bi adım attığım kişiler saçmalamaya başlıyor ben de taktik falan uğraşamayıp kesip atıyorum çok yorucu geliyor. acaba benim mi tarzım yanlış ters tepiyor diye düşünmeye başladım.

bana biraz tavsiye verseniz mi acaba? flört dönemi tavsiyeleriniz yap yapma dedikleriniz neler acaba?
Kadma oluruna bırak planlarak olacak işler değil ki gönül işleri

ben de sizin gibi düşünüyordum. aynen dediğiniz gibiydim de ama öyle oyunlar oynanmış ki bana artık evliyken bile oyunu bırakmamalı gibi geliyor. erkekler çok fena.

Yalnis insanlarda öyle şeyler gerekli oluyor bence. Kendini geliştirmiş, kendinden ve duygularından emin olan insanlar bunların gereksiz olduğunu biliyor zaten. Yani sizin başkaları yüzünden değişmenize gerek yok.

Bende böyleyim 2 yıldır sanırım çok umursamaz olduğum için kaybediyorum yazmayana yazmiyorum aramayani aramıyorum 😐

Yalnis insanlarda öyle şeyler gerekli oluyor bence. Kendini geliştirmiş, kendinden ve duygularından emin olan insanlar bunların gereksiz olduğunu biliyor zaten. Yani sizin başkaları yüzünden değişmenize gerek yok.

öyle insanlara bi denk gelebilsem 🙏🙏

olgun değil de olgun rolü yapanlar denk geliyor bana. ne kadar efendi düzgün diye daha nerdeyse ergenken çıkmaya başladığım eski sevgilim 10 sene sonra facebooktan silerek ayrıldı benden. erkeklerin hamurunda var bence ergenlik. işlerine gelene işlerine geldiği gibi davranıyorlar.

Bende böyleyim 2 yıldır sanırım çok umursamaz olduğum için kaybediyorum yazmayana yazmiyorum aramayani aramıyorum 😐

ben umursamaz olamıyorum hoşlandığım kişiye karşı biraz takıyorum sanırım. kolay hoşlanmam çok nadir oluyor evet bu olabilir dediğim onlarla da düzgün gitmeyince bozuluyorum ego yapıyorum bu kez mesajıma nasıl cevap vermez hadsiz kendini ne sanıyor falan diye düşünüp sinirleniyorum bu kez mesela.

Öncelikle flört bit oyun değil birbirini tanıma evresidir bunda bir anlaşalım.
Tercihlerin yanlış olabilir.

İlişkide taktik olmaz diye düşünüyorum. Yavaş yavaş gelişir hoşunuza gitmez ise uzatmanın gereği yoktur. Bence doğru yapıyorsunuz

Konu açacak kadar dert olmamalı bu, olmuyorsa demek ki yanlış zaman yanlış insan yani....

iyi demişsiniz de arkadaşlar herkes mi yanlış insan o zaman. bakıyorum herkes mutlu mesut 60ında bile insanlar tanışıp evleniyor derdim evlenmek vs değil ama insan yalnız olmak istemiyor hayatında biri olsun istiyorsun ama böyle yarım yamalak olunca daha sinir bozucu oluyor bu sefer hepten erkeklerin topundan soğuyorum.

Back
X