- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
normal biriyle aldat tamam sen sapıkmısın ya bunedir
Nası yaaa
Üf ne alakası var? Sapiksa orada da sapık. Fantezi ise bu, fantezi asla sapiklik degildir. Birine sadakatle bagli oldugunu soyleyip baskalariyla da iliski kurmak sapikliktir.Tamam derken derimki hoşlanmış aldatmış sevgisi bitmiş yoluma bakarım
Ama yabancılarla sohbet bilmediği insanlarla amacsızca bunu anca sapıklar yapar
ben diğer konunuzu da okudum, siz kız çinli diye affedeceksiniz asıl. o kadar yazmışsınız okuyunca bana hepsi boş geldi. İstese gidip türk biriyle yatardı o sadece kendini eğlendirdi diyor içiniz . bugün olmaz bi kaç aya affedersiniz ..Tamam derken derimki hoşlanmış aldatmış sevgisi bitmiş yoluma bakarım
Üf ne alakası var? Sapiksa orada da sapık. Fantezi ise bu, fantezi asla sapiklik degildir. Birine sadakatle bagli oldugunu soyleyip baskalariyla da iliski kurmak sapikliktir.
ben diğer konunuzu da okudum, siz kız çinli diye affedeceksiniz asıl. o kadar yazmışsınız okuyunca bana hepsi boş geldi. İstese gidip türk biriyle yatardı o sadece kendini eğlendirdi diyor içiniz . bugün olmaz bi kaç aya affedersiniz ..
"Normal" biriyle aldatmasina tamamsanız siz hakettiginizi yaşamışsınız.
Genellemeyeyim ama hemen hemen her erkek yapıyor , yabancı hayranlığı var beyefendilerimizdeTamam derken derimki hoşlanmış aldatmış sevgisi bitmiş yoluma bakarım
Aldatmanin anormali mi var allasen ya? Aldatma aldatmadir. Aklindan gecirse bile aldatmadir bitti.Arkadaşlar çok yanlış anlamışım normal biriyle aldat derken bunu kabul ederim demek istemedim lütfen yanlış anlamayın sinirimden kendimi ifade edememişim
Bu uygulama daha önce hiç duymadıgım bi uygulama o yüzden çok tuhaf geldi bana yani normal bi aldatma değilmiş gibi aklım şaştı gerçekten
Dunde dedim barışmaa. ben bunun versiyonlarını da aynısını da gördüm .lütfen ba ris maaasevgilimin çinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım arkadaşım dalga geçmek için yapmış fln demişti
Dünde ağlayıp sızlayıp Yalvarmıştı
Biraz içim acımıştı inansam mı acaba derken
Bugun o çinli kızla tekrar konuştum bi uygulama üzerinden tanıştıklarını söyledi benimkinin profilini attı profil resmi benim çektiğim ve hiç biyerde olmayan bi fotosu sözde arkadaşı adıyla bi uygulamaya kaydolmuştu ya hani
Uygulamada herkes kendi dilini konışuyo ama karşı tarafa kendi dilinde gözüküyo
Eski sevgilime attım yine yeminler etti ben bilmiyom benim öyle ni kaydım yok ben yapmadım e paotamla telefonumla girelim deneyelim
İnanmadım tabiki bugun yanına gidip stres atip gelcektim ama arabam buz tutmuş
Onu da aradım bu konu böyle kapanmadı karşılıgını verceksin hesap verceksin öyle ağlayıp sızlamayla olmuyo aptal yok senin karşında dedim
Oda tamam ne zaman istersen dedi
Okadar sinirliyimki yapmamam gerekiyodu evet ama ordan kimbilir kimlerle konuştu ya midem bulanıyo düşündükce normal biriyle aldat tamam sen sapıkmısın ya bunedir gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum ilk öğrendiğimde okadar üzülmemiştim ama şuan canım çok yanıyo eskiden beni sevdiği deli gibi güvendiği günler geliyo aklıma Görmek neden istiyorum bilmiyorum
Galiba bana öyle bişey söylesinki ona inanıyım istiyorum dünki ağlamaları kalbimi yumuşatmış
Ama dönmüycem asla dönmüycem kendi içimde bu düşünceler sadece kalbim acıyo şuan beni bi kendime getirin
Sizin çevreniz bozukturGenellemeyeyim ama hemen hemen her erkek yapıyor , yabancı hayranlığı var beyefendilerimizde
Dunde dedim barışmaa. ben bunun versiyonlarını da aynısını da gördüm .lütfen ba ris maaa
Genellemeyeyim dedim amaSizin çevreniz bozuktur
Canım taaa ilk erkek arkadaşım da ben yapmadım diye ağladı. Üstelik narsist bir savciydi kendisi.hani asla aglamazBarışmıycam ama çok hırslandım ya utanmadan bide ağlıyo gözümün içine baka baka yapmadım diyo elimde hesap var ben bilmiyorum yapmadım diyo çıldırcam gerçekten
Canım taaa ilk erkek arkadaşım da ben yapmadım diye ağladı. Üstelik narsist bir savciydi kendisi
Ama ohooo daha kimlerle konuşmuş ben yapmadım diyen adam.
Yani dün dediklerimi demiş oluyorum sana ama gerçekten bunlar böyleler işte .
Sendekiyle bendeki bendekiyle aysedeki fatmadaki farklı değil.
Hepsinin kafası sıkışınca anca bu kadar calisiyo.
Aldanma aldanma aldanma lütfen ..
Ayrıca intikam almak yerine yerinde olsam ki yerinde de oldum..başkasıyla cikardim
Bence gorusebilirsjnİşte benim korkum da o sinirimle kendime zarar vercek hatalar yapmak gereksiz insanlarla muhattap olmak sırf onun canı acısın diye başkalarıyla olmak istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?