Flört sitelerini de kullanmış benimle birlikteyken ? Gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum hırsımı alamıyorum ?

Bence kılıını bile kıpırdatma okadar değmez olduğunu anlasın.Şimdi üzülsende ileride sevineceksin emin ol . İyi ki kurtulmuşum iyi ki bi şekilde haberim olmuş dieceksin

Başka bir konuya daha benzer bir şey yazmıştım, bundan birkaç ay önce bahsettiğiniz gibi bir arkadaşlık sitesine üye oldum. Amacım biraz eğlenmekti (buluşma niyetim yoktu maksadım laklak etmek falan). İnanın o siteye bekardan çok evli adamlar üyeydi. Bana mesaj atanların çoğu da evli adamlardı. Bir hafta içinde üyeliğimi sildim. İnsan bunları gördükçe evlilikten soğur. İnanın daha flört ederken oralara üye olan kişi evlilikte de üye olur ve bayanlarla konuşur. İnternette mutsuzum boşanamıyorum derler, hanımları öğrenip yüzleyince de yapma etme derler. İnanmayın güvenmeyin lütfen

Neden seni kandırması için uğraşıyosun gözünle görmüşsün işte niye hala yalan söylesin de inanıyım modundasın
Bundan sonrasını kurcalama artık engelle heryerden ulaşamasın ve sende ulaşma mümkünse

Uluslar arası aldatması mı koydu size garip. O uygulamadakilerde insan Kılıf aramayın affetmek için..düpedüz "aldatılmışsiniz " vizyonu genişmiş arkadaşın

ne duyarsanız affediceksiniz ki? hem fotoğraf benim çektiğim ve hiçbir yerde olmayan fotoğraf diyorsunuz hem de hala bir dinleyeyim bakalım ne diyecek modundasınız. anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…