Anket Flört teklifini bayanların yapmasını nasıl karşılıyorsunuz

Flört teklifini bayanların yapmasını nasıl karşılıyorsunuz

• Olur tabii

OY: 11 52,4%
  • İmkansız

OY: 9 42,9%
  • Diğer(yorum)

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
Ben sahsen sicak bakmiyorum. Evet modernlestik ve bircok seyi astik..ama doganin dengesine bakacak olursaniz tum disiler kovalanmak icindir; secilmek icin yarisirlar.

Kadinlarin makyaj yapmasi ve suslenmesi hep secilmek icindir. Duzen boyle..disiler secilir,erkekler secer.

Yine doganin duzenine baktigimizda erkekler disiyi etkilemek adina yapmadigini birakmazlar. Disi,genelde pas vermeyen,kovalanan,erkek ise etkileyen ve kovalayandir.

Hangi yuzyilda yasiyoruz,disisi erkegi mi var bu isin , diye dusunebilirsiniz. Ama modernlesmis bizler bile halen kolay elde ettigimizi kolay birakiyoruz.

Yani demem o ki kizlar,ozellikle erkeklerin dogasinda bir kizin pesinde surune surune kosturmak var ne yazik ki. Hic rastlamadiniz mi siz de, cocuk gayet yakisikli olmasina ragmen o cirkin kiz icin ne kadar da ugrasmis didinmis,hatta goz yasi dokmustur.. O sirada ona gelen guzel kizlar bile elinin kiri niteliginden oteye gidememistir...

Ben sahsen hoslandigim biri oldugunda (secilen bir aday olarak), ilk once onunla bir sekilde arkadas olup,onu ruhunun derinliklerinden etkilemeyi yegliyorum. (Dum. Cunku artik evliyim:)
Cesitli kozlarimi,kadinligimi kullanarak secilen tarafken,aslinda sectigim kisi tarafindan seciliyorum (dum:).

Yani boylesi daha mantikli. Aslinda sectiginiz kisiyi binbir sekilde etkileyip , onun sizi secmesini sagliyorsunuz.

Birden bire kadinin bir adama gidip de iliski teklifinde bulunmasi pek hos gelmiyor bana. Dogaya ters,bana da mantik cercevesinde ters geliyor elimde degil.

Zor elde edilen olmak onemli. Hele de bayansaniz iki kat daha onemli. Cunku erkekler zor elde edilenden zor vaz geciyor. Basit olursaniz ve iliskiniz kolayca biterse sizlanmayin cunku etrafta kolay ulasilir o kadar cok sey var ki..artik hic birinin kiymetinin bilinmemesi gayet normal. Kiz dedigin agir olur. Esrarengiz olur. Erkegin basini dondurur. Zor ulasilir,zor vazgecilir.

Benden soylemesi...

Son derece doğal yahu, birine açılmanın kadını erkeği mi olur... Peygamberimize bile ilk adımı Hatice validemiz atmış, bırakında 2015 senesinde bile bunu garipsemeyelim artık...

Bundan doğal ne olabilir?
Seviyosan git konuş bence :KK14:

hayır bence ille de erkek etmeli açılmalı

bir taraflarını kaldıramam

bence bendeki bu gurur buna el vermez ya erkek adım atsın ben tamamlarım :KK73:

vallahi ben teklif etmek için o gün buluşmuştum, Allah razı olsun ikimizde aynı anda seni seviyorum diyince
ilk teklif ondan gibi gelmiş oldu :KK45:

X