Flörte yaptığım şaka :/ Sizce hatalı mıyım?

Aranizda boyle sakalasiyorsaniz boyle video atmasi normal
Ama bu tarz muhabbetiniz yoksa sen baska kizlarla konusuyorsun tarzinda bi saka olmaz karsiliginda yani 🥴
Videoyu gorup cevap yazmayip arayinca acmasaydin daha tepkili bi durus olurdu
Simdi suclu olsa bile kendini hakli goruyor senin dedigin seyden sonra 🤷‍♀️

Keşke sen de etrafı erkeklerle çevrili Bi kadın videosu atsaydın daha komik olurdu. 😂😂
Zihniyeti o olduğu için komik bulmuş videoyu kusura bakmasın çok da kendisinden beklenmeyecek Bi imada bulunmamışsın. 🙄

Erkek arkadaşınızın yaptığı patavatsızca anlamsız komik değil. Sizinki hiç değil. Hatta sizin ki şaka değil direkt olarak başkaları ile görüşüyor musun diye sormuşsun

Herkese selamm..

Yaklasık 2-3 aydır görüştüğüm bir bey vardı, aramız iyiydi. Güzel anlasıyorduk ta kii insta'dan bana attıgı bir videoya kadar. Attıgı video da oyuncak bir erkek, 3 tane oyuncan kızın etrafında dönerek öpüyor.Üstte te aşkım valla bir tek senle konusuyorum dıye bır yazı yazıyor. Bende bu ne sımdı vs dedım. O da '' komıgıme gıttı, ondan attım'' dedi. Neyse daha sonra yemek yıyordu bende şakasına, senın ınternetının nıye kapalı oldugu bılıyorum, sen dıger kızların yanına gıttıgınde kapatıyorsun dedım. O da komık mı, ben sana vıdeo atıyorum, sen ise bana itham da bulunuyorsun. Aynı seyler mı dedi. Aramızda kı konusma kesildi. Sizce bu tarz bır saka yaparak hata mı yaptım? Bu arada ınternetı sadece evden cıkarken 15-20 dk lıgıne kapalı oluyor. Oda wifiden uzaklastıgı ıcın mobıl verıye ancak alıyor
Saçma ve anlamsız buldum sohbeti

Herkese selamm..

Yaklasık 2-3 aydır görüştüğüm bir bey vardı, aramız iyiydi. Güzel anlasıyorduk ta kii insta'dan bana attıgı bir videoya kadar. Attıgı video da oyuncak bir erkek, 3 tane oyuncan kızın etrafında dönerek öpüyor.Üstte te aşkım valla bir tek senle konusuyorum dıye bır yazı yazıyor. Bende bu ne sımdı vs dedım. O da '' komıgıme gıttı, ondan attım'' dedi. Neyse daha sonra yemek yıyordu bende şakasına, senın ınternetının nıye kapalı oldugu bılıyorum, sen dıger kızların yanına gıttıgınde kapatıyorsun dedım. O da komık mı, ben sana vıdeo atıyorum, sen ise bana itham da bulunuyorsun. Aynı seyler mı dedi. Aramızda kı konusma kesildi. Sizce bu tarz bır saka yaparak hata mı yaptım? Bu arada ınternetı sadece evden cıkarken 15-20 dk lıgıne kapalı oluyor. Oda wifiden uzaklastıgı ıcın mobıl verıye ancak alıyor
yarası varmış gocunmuş boş verin.

Herkese selamm..

Anladığım kadarıyla artniyetli değil.Sulu şakaları seviyor.Size böyle şakalar ağır geliyorsa görüşmeyi kesin yada uyarın sevgilinizi.Biraz sizde abartmissiniz.Hayati zorlastirmayin.

Herkese selamm..

Onun attığı komikse seninki de komik

Yani onun yaptığı klasik her yerde dolanan şakalardan, ilk başta aranızda samimiyet yoksa komik olmamış. Ama sizinkinin şakayla alakası yok, içinizde kalan bi şey varmış şaka yollu hesap sormuşsunuz.

Ya ben yaşlıyım galiba bu flört meselelerini anlamıyorum hakikaten.
2 -3 ayda artık niyetler belli olmaz mı ilişki isteyip istemediğimiz mesela ?
İnsanların zamanına yazik değil mi ?
Ben birine 3 ayımı harcayacağım ama hala ilişkide miyim değil miyim bilemeyeceğim tuhaf geliyor benlik değil hiç.

Ve adı ilişki değil flört olduğu içinde başkalarıyla görüşüp konuşma hakkımız mi oluyor şimdi ?
Konuya cevabım adamın yaptığı şaka densiz, sizin söylediğiniz şey de çok gerekli değil ama konuşmayı kesecek bir durum da yok ortada.
Görüşüm adamın başkalarıyla da takıldığı yönünde.

Bu erkekler hovarda erkek sevdiğimizi falan mı sanıyor. En ufak bir hovardalık belirtisinde buz gibi soğuyorum ben. Güya kendi hovardalığıyla övünmüş siz de almışsınız aşağı havasını iyi olmuş. İyi yapmışsınız.

Aslında böyle video atana "ahahah evet kızlar için de aynısı geçerli biliyor musun 😂" diye cevap vereceksin. Kendi silahından vuracaksın. Bakalım gülebiliyor mu😂😂

Herkese selamm..

Bence sizin şakanızda hiçbir şey yok onun yaptığı şakaya istinaden yapmışsınız onun bu kadar büyütmesi sıkıntı ama bence şakadan değil onun internetinin açık olma saatlerini dakikalarını takip ettiğiniz için şakayı bahane etmiş olabilir. Siz artık cepteki kuş olmuşsunuz. Sakın yazmayın daldaki kuş olun

ay ben o videoyu bildim sanırım, oyuncak bi erkek ortada dönüyor kenarlarda sabit 3 kız var dudak kısımları mıknatıslı yaklaşınca hop birini öpüyor bırakıyor sonra diğerini öpüyor o video dimi?

yok mümkün değil flörte atılacak türden bi video değil o, bence lafı çok iyi gediğine koymuşsunuz, biraz yapacağı / atacağı şeylerin seviyesi olsun ya.

iğrenç gelmişti o video bana.

Bahsedilen videoya bende gülmüştüm hatta ablamla konuşmuştuk tipik erkek vs diye.
Yani flörte atılacak türden bi video değil kesinlikle ama sende sağlam saçmalamışsın konu sahibi.
Adama şaka yapma adı altında hesap sormuşsun.
Zaman verin bence birbirinize

Kendini ele vermiş haspamda sanki Hakan Sabancı etrafında kız dolu da öpsün diye bekliyorlar 🤣
Bi cacık olmaz bundan

Back
X