Flörte yaptığım şaka :/ Sizce hatalı mıyım?

Konudan bağımsız 2-3 ay flört süresi için uzun bence.
İlişkiye dönmediyse yedekdesindir

Ya ben yaşlıyım galiba bu flört meselelerini anlamıyorum hakikaten.
2 -3 ayda artık niyetler belli olmaz mı ilişki isteyip istemediğimiz mesela ?
İnsanların zamanına yazik değil mi ?
Ben birine 3 ayımı harcayacağım ama hala ilişkide miyim değil miyim bilemeyeceğim tuhaf geliyor benlik değil hiç.

Ve adı ilişki değil flört olduğu içinde başkalarıyla görüşüp konuşma hakkımız mi oluyor şimdi ?
Konuya cevabım adamın yaptığı şaka densiz, sizin söylediğiniz şey de çok gerekli değil ama konuşmayı kesecek bir durum da yok ortada.
Görüşüm adamın başkalarıyla da takıldığı yönünde.
1 senede anlamayanını gördüm ben.
Kadınlar maalesef sınır çizemiyor bu konuda .
İlişki insanıyım dersin bir şey dersin bunu söylemeye korkuyorlar sonra karşısından ciddiyet bekliyorlar.
Olmayınca da beddualar.
Ya arkadasom sen tavrını koydun mu bu adama derler yani.
Hoş söylesen de saçmalıyorlar da en azından hesap sorma hakkın oluyor uymuyorsa ayrılıyorsun falan .
Adamlar herkese yazıyor adam sanıyor ki kız da aynı kafada gidiyor öyle bir şey yok aslında kız bir gün ilişkiye döner umuduyla bekliyor.
Benlik değil hiç

Bu erkekler hovarda erkek sevdiğimizi falan mı sanıyor. En ufak bir hovardalık belirtisinde buz gibi soğuyorum ben. Güya kendi hovardalığıyla övünmüş siz de almışsınız aşağı havasını iyi olmuş. İyi yapmışsınız.
Evet hovarda erkek olmaya çalışıyor hepsi .
Kadınların piç erkek sevdiğini düşünüyorlar .
Bende de vardı bundan kaç yaşında.
Beni kıskandırıp durdu sürekli güvenimi zedeledi sonunda .
Evet bir dönem bu takdik işliyor da kalıcı güvenilir bir ilişki istiyor insan güvenmek istiyor şaka yollu da olsa böyle güven vermeyecek hareketler yapmak ilişkiyi biterecek hatalar

Herkese selamm..

Yaklasık 2-3 aydır görüştüğüm bir bey vardı, aramız iyiydi. Güzel anlasıyorduk ta kii insta'dan bana attıgı bir videoya kadar. Attıgı video da oyuncak bir erkek, 3 tane oyuncan kızın etrafında dönerek öpüyor.Üstte te aşkım valla bir tek senle konusuyorum dıye bır yazı yazıyor. Bende bu ne sımdı vs dedım. O da '' komıgıme gıttı, ondan attım'' dedi. Neyse daha sonra yemek yıyordu bende şakasına, senın ınternetının nıye kapalı oldugu bılıyorum, sen dıger kızların yanına gıttıgınde kapatıyorsun dedım. O da komık mı, ben sana vıdeo atıyorum, sen ise bana itham da bulunuyorsun. Aynı seyler mı dedi. Aramızda kı konusma kesildi. Sizce bu tarz bır saka yaparak hata mı yaptım? Bu arada ınternetı sadece evden cıkarken 15-20 dk lıgıne kapalı oluyor. Oda wifiden uzaklastıgı ıcın mobıl verıye ancak alıyor
O şekilde video atsa direk soğur ve dilerdim herhalde

1 senede anlamayanını gördüm ben.
Kadınlar maalesef sınır çizemiyor bu konuda .
İlişki insanıyım dersin bir şey dersin bunu söylemeye korkuyorlar sonra karşısından ciddiyet bekliyorlar.
Olmayınca da beddualar.
Ya arkadasom sen tavrını koydun mu bu adama derler yani.
Hoş söylesen de saçmalıyorlar da en azından hesap sorma hakkın oluyor uymuyorsa ayrılıyorsun falan .
Adamlar herkese yazıyor adam sanıyor ki kız da aynı kafada gidiyor öyle bir şey yok aslında kız bir gün ilişkiye döner umuduyla bekliyor.
Benlik değil hiç
Kesinlikle sınır çizmek lazım yoksa insanın ilişkiye inancı kalmaz güveni sarsılır.

Uzaklaşacak bahane arıyormuş bulunca tüymüş.
Tıpkı ilk sensin diyip dişleri temas etmeyenler gibi bu da ben senin bildiğin erkeklerden değilim diyerek sıyrılmış.

Bahsettiğin videoyu biliyorum, aynı müzik kutusundan bende de var (tek bir çiftin olduğu hali tabii ki)
Gereksiz bir video atmış . Ama senin yaptığın espri de gereksiz olmuş. Onun celallenmesi de gereksiz olmuş.
Bilemiyorum yani, ama yarasi olan gocunur.eger biri bri şeye aşırı tepki veriyorsa o şey keisnlikle onunla alakalıdır. O yüzden yerinde olsam bir diderdim, altından ne çıkacak

Ya ben yaşlıyım galiba bu flört meselelerini anlamıyorum hakikaten.
2 -3 ayda artık niyetler belli olmaz mı ilişki isteyip istemediğimiz mesela ?
İnsanların zamanına yazik değil mi ?
Ben birine 3 ayımı harcayacağım ama hala ilişkide miyim değil miyim bilemeyeceğim tuhaf geliyor benlik değil hiç.

Ve adı ilişki değil flört olduğu içinde başkalarıyla görüşüp konuşma hakkımız mi oluyor şimdi ?
Konuya cevabım adamın yaptığı şaka densiz, sizin söylediğiniz şey de çok gerekli değil ama konuşmayı kesecek bir durum da yok ortada.
Görüşüm adamın başkalarıyla da takıldığı yönünde.
Keyifli bir tarafı da var ya bu yeni nesil ilişki türünün 😇
Ben seviyom

Kesinlikle sınır çizmek lazım yoksa insanın ilişkiye inancı kalmaz güveni sarsılır.
Kadınlar uzaklaşmasın baskı hissetmesşn diye yapıyor ama bu baskı değil karşı tarafa net tavır koymaktır .
Başta bence beklentiler konuşulmalı .
İşine gelmiyorsa kendileri bilir .
Ama bu şekilde flört mü ilişki mi ne olduğu belli olmayan durumlar duyguları olan tarafı yorar genelde de kadınlar oluyor bu taraf .
2-3 aydır flört olmaz zaten.
1 ay falan tamamdır flört süresi için

Back
X