- 6 Ağustos 2016
- 638
- 317
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Arkadaşlar flörte neler sorulur onu daha iyi tanımak için? Hangi noktalar önemlidir. Mesela hangi soruya nasıl cevap verirse uzaklaşmak gerekir vs. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ettim ettim de bu beni çok etkiliyor o yüzden kasılıyorum birazHayatında hiç bi erkekle flört etmedin mi ya ver istersen biz mesajlaşalım
Artık bilmeyen kaldı mıYükselen burcunu biliyor musun diye sor eğer biliyorsa koşarak uzaklaş
Doğal davran. Fazla doğal değil amaArkadaşlar flörte neler sorulur onu daha iyi tanımak için? Hangi noktalar önemlidir. Mesela hangi soruya nasıl cevap verirse uzaklaşmak gerekir vs. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ya tabii sorular sorduk konuştuk ama spesifik bi soru var mı diye düşünüyorum veya konuşulması gereken bir konu. Güvensizim çünkü elimde net bi şey yok ama çok yeni olduğu için sanırımDoğal davran. Fazla doğal değil ama
Merak ettiğin soruları sor. Öyle akar gider zaten
Elektrik çok yüksek aslında kapılıp gitmekten korkuyorum sadece önceki kötü tecrübelerimden dolayıAranızda iyi bir elektrik olsaydı bunu sormazdın.
Venusu de onemli, venus ikizlerse kacmak lazim, aldatirYükselen burcunu biliyor musun diye sor eğer biliyorsa koşarak uzaklaş
niye ki?Yükselen burcunu biliyor musun diye sor eğer biliyorsa koşarak uzaklaş
Genelde yükseleni kadınlar sorar hakimse çok flörtü olmuştur diye yorum yaptı bence :)niye ki?
Yükselenin ne olduğunu bile bilmiyorum kötü bir şey mi diye sordum. TeşekkürlerGenelde yükseleni kadınlar sorar hakimse çok flörtü olmuştur diye yorum yaptı bence :)
Bir güneş burcumuz var çok yaygın, yükselen burç doğum saatine göre bakılıyor, genelde erkekler bilmez biri ile flört edince annelerine sorarlar saat kaçta doğdum diye. Bunun geyiğiYükselenin ne olduğunu bile bilmiyorum kötü bir şey mi diye sordum. Teşekkürler
aylık geliriArkadaşlar flörte neler sorulur onu daha iyi tanımak için? Hangi noktalar önemlidir. Mesela hangi soruya nasıl cevap verirse uzaklaşmak gerekir vs. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Resmen kumar fobisi oluştu bende de ara ara eşimi yokluyorumSenin için ne önemlidir mesela, sevgili seçerken en çok neye önem verirsin oralardan konu aç.
Bir de son zamanlar bu sitede çok fazla kumarla ilgili sorunlar görüyorum şans oyununa düşkün mü laf arasında sorabilirsin.