• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtte taktikler

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
aslında bu tarz taktikleri çok saçma bulur ve uygulayanlara pek iyi gözle bakmazdım. hep duygularım ne yöndeyse o yönde akışına düşünmeden yaşadım ilişkilerimi. ancak bu sonra çok olumlu sonuçlar doğurmadı benim açımdan. etrafıma baktım nerde taktikli maktikli ilişkiye başlayan görsem gerçekten mutlu ilişkisi oldu. sonunda ben de ilişkinin başlangıç aşamasında en azından bu taktiklerin kullanılması gerektiğine karar verdim. şimdi sizden neler yapabilirim. yardım almak istiyorum bu konuda. yaklaşık 20 küsür gündür konuşuyoruz.. açık açık söylemesek de küçük kıskançlıklar, iltifatlar başladı. haftaya ilk buluşmamız olacak. neler yapabilirim bu süreçte. ilk adımı her zaman ondan beklemeyi düşünüyorum. bir de sizden şu konuda tavsiye almak istiyorum. kaçıncı buluşmada ele ele tutuşmak, sarılmak uygun olur. hızlı bir ilişki istemiyorum. ikimiz de muhafazakar ailelerden geliyoruz.

Taktik maktik vermeyin şuna uygulamayı bırakın konuya dönüp baktığı yok. Hayal dünyasını mı gelip anlatıyor nedir bu kaçıncı konusu? :işsiz:
Daha banlanmamış mı?İki de bir, bir mühendise aşık, bir öğretmene aşık, şimdi de tutmuş bize soruyor.

Al sana ince taktik :deli::deli::deli:
336056.webp

Back
X