Evet bu da onun üstüne tam oldu. Fakat o konuma güzel yorumlar gelmişt. Herkes gelebilir demişti abarttığımı düşünüp pişman olmuştum ama bu konu şüphe duydurduE konusuyordur buyuk ihtimalle
Ayrica sen eski isyerine surekli geliyor millet arkasindan laf ediyor sogudum dememis miydin? Hazir sogumusken sal gitsin?
Konuşmamışlar ama kaydetmiş. Güya eskilerden kurtuldum diyordu. Kız da sürekli durum atan biri hem deAradığın sebep, doğruİstediğini kaydedip takılsın boşver. Takip edecek, tetikte duracak, kafa yoracak, canını sıkacak değilsin. Bb de...
Konuşmasına gerek yok. Kafası orada hâlâ. Hem silmiştir belki sohbeti, nereden bileceksin kiKonuşmamışlar ama kaydetmiş. Güya eskilerden kurtuldum diyordu. Kız da sürekli durum atan biri hem de
Benim icin ayrilik sebebiEvet bu da onun üstüne tam oldu. Fakat o konuma güzel yorumlar gelmişt. Herkes gelebilir demişti abarttığımı düşünüp pişman olmuştum ama bu konu şüphe duydurdu
"Resim çıkıyor mu merak ettim" ne yahu, niye merak ediyor ki "eski" flörtünü?Flörtüm işten ayrıldığı için numarasını değiştirdi çünkü bütün müşterilerle ordan iletişime geçiyordu. Yeni hattında sadece çok yakın arkadaş olduğu kadın olan 2-3 kişi vardı. Hatta ablası gibi gördüğü eski müşterisi olanlara kadınlara vermedi. Numarasında 10-15 kayıtlıydı. Kimse aramıyor ya kafam rahat deyip gülüyordu. Cumartesi günü eski hattını eski bir telefona takmış kontörlüye çevirdi diye kapanmamıştı. O numaran whatsapp açmış yine. Sorduğumda öylesine dedi. Gerçekten son görülmesi hala cumartesi daha girmemiş. Ama bu sabah buluştuğumuzda bana whatsapptan bir şey gösterirken eski flörtünü kaydettiğini gördüm. Sorduğumda geçiştirdi sonra doğruyu söyledi. Kesinlikle mesaj atmadım eski numarasından whatsappı açtığında kızın durum attığını görmüş öyle aklına gelmiş numarayı kendisine atmış. Güya resmi çıkıyor mu diye bakmış kız onun numarasını bulup kaydetmiş güya. Kızın onu hala sevdiğini biliyorum hatta ortak arkadaşımıza Xle 2 buçuk aydır hiç konuşmuyoruz demişti geçen gün ama ben kaydetmesinden başka bir sebep arıyorum .
Yani evet. Siz yazmıştınız sanırım başka hobisi yok mu diye. Ben de öyle düşünüyorumBenim icin ayrilik sebebi
Eski numaranda gördün zaten flörtünü . Niye buna kaydediyorsun. Kardeşimin üstüne yemin ederim konuşmadım dedi. Ama kız durum atacak onun gördüğünü görecek. Ona yazacak aaa numaramı kaydetmişsin muhabbet akacak. Kızla aralarında cinsellik olmuştu baya. Ten uyumları olduğunu düşünüyorum . Cinsellik olarak belki medet umdu"Resim çıkıyor mu merak ettim" ne yahu, niye merak ediyor ki "eski" flörtünü?
Bence de konuşuyordur, yoksa niye alıp kaydetsin numarayı..
Nedir bu çektiğimizKonuşmasına gerek yok. Kafası orada hâlâ. Hem silmiştir belki sohbeti, nereden bileceksin ki
E konusuyordur buyuk ihtimalle
Ayrica sen eski isyerine surekli geliyor millet arkasindan laf ediyor sogudum dememis miydin? Hazir sogumusken sal gitsin?
Kız o işten çıktıktan sonra oraya gelmeyi bıraktıNe halt yemeye gittiği belli oldu, kızı görmeye gidiyormuş belli ki
Bırakın gitsin kendi yoluna, unutamamış ve sizi de kandırmaya çalışyor.Eski numaranda gördün zaten flörtünü . Niye buna kaydediyorsun. Kardeşimin üstüne yemin ederim konuşmadım dedi. Ama kız durum atacak onun gördüğünü görecek. Ona yazacak aaa numaramı kaydetmişsin muhabbet akacak. Kızla aralarında cinsellik olmuştu baya. Ten uyumları olduğunu düşünüyorum . Cinsellik olarak belki medet umdu
Bende eskiden boyle bos insanlara zaman harcamistimYani evet. Siz yazmıştınız sanırım başka hobisi yok mu diye. Ben de öyle düşünüyorum
Konuşmasalar bile eli kulağında..Eski arkadaşı olsa anlayacağım da eski flört asla normal gelmedi açıklama da çok acemice.
Bir şeyler olmasa bile kesin birşeyler olmuştur.
Kesinlikle. Kimse eski flörtünü boşuna eklemez.Konuşmasalar bile eli kulağında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?