Flörtüm eski flörtünün numarasını kaydetmiş

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Flörtüm işten ayrıldığı için numarasını değiştirdi çünkü bütün müşterilerle ordan iletişime geçiyordu. Yeni hattında sadece çok yakın arkadaş olduğu kadın olan 2-3 kişi vardı. Hatta ablası gibi gördüğü eski müşterisi olanlara kadınlara vermedi. Numarasında 10-15 kayıtlıydı. Kimse aramıyor ya kafam rahat deyip gülüyordu. Cumartesi günü eski hattını eski bir telefona takmış kontörlüye çevirdi diye kapanmamıştı. O numaran whatsapp açmış yine. Sorduğumda öylesine dedi. Gerçekten son görülmesi hala cumartesi daha girmemiş. Ama bu sabah buluştuğumuzda bana whatsapptan bir şey gösterirken eski flörtünü kaydettiğini gördüm. Sorduğumda geçiştirdi sonra doğruyu söyledi. Kesinlikle mesaj atmadım eski numarasından whatsappı açtığında kızın durum attığını görmüş öyle aklına gelmiş numarayı kendisine atmış. Güya resmi çıkıyor mu diye bakmış kız onun numarasını bulup kaydetmiş güya. Kızın onu hala sevdiğini biliyorum hatta ortak arkadaşımıza Xle 2 buçuk aydır hiç konuşmuyoruz demişti geçen gün ama ben kaydetmesinden başka bir sebep arıyorum .

E konusuyordur buyuk ihtimalle
Ayrica sen eski isyerine surekli geliyor millet arkasindan laf ediyor sogudum dememis miydin? Hazir sogumusken sal gitsin?
Evet bu da onun üstüne tam oldu. Fakat o konuma güzel yorumlar gelmişt. Herkes gelebilir demişti abarttığımı düşünüp pişman olmuştum ama bu konu şüphe duydurdu

Aradığın sebep, doğru İstediğini kaydedip takılsın boşver. Takip edecek, tetikte duracak, kafa yoracak, canını sıkacak değilsin. Bb de...

Aradığın sebep, doğru İstediğini kaydedip takılsın boşver. Takip edecek, tetikte duracak, kafa yoracak, canını sıkacak değilsin. Bb de...
Konuşmamışlar ama kaydetmiş. Güya eskilerden kurtuldum diyordu. Kız da sürekli durum atan biri hem de

Okurken bile olayın gidişatı gözümde canlanıyor, seni rahat ettiren içinde gram şüphe güvensizlik bırakmayanlar hak ediyor

"Resim çıkıyor mu merak ettim" ne yahu, niye merak ediyor ki "eski" flörtünü?
Bence de konuşuyordur, yoksa niye alıp kaydetsin numarayı..

"Resim çıkıyor mu merak ettim" ne yahu, niye merak ediyor ki "eski" flörtünü?
Bence de konuşuyordur, yoksa niye alıp kaydetsin numarayı..
Eski numaranda gördün zaten flörtünü . Niye buna kaydediyorsun. Kardeşimin üstüne yemin ederim konuşmadım dedi. Ama kız durum atacak onun gördüğünü görecek. Ona yazacak aaa numaramı kaydetmişsin muhabbet akacak. Kızla aralarında cinsellik olmuştu baya. Ten uyumları olduğunu düşünüyorum . Cinsellik olarak belki medet umdu

Bırakın gitsin kendi yoluna, unutamamış ve sizi de kandırmaya çalışyor.
Nikahınız yok bişeyiniz yok, dönüp ikinci kez düşünmeyin bile.

Yani evet. Siz yazmıştınız sanırım başka hobisi yok mu diye. Ben de öyle düşünüyorum
Bende eskiden boyle bos insanlara zaman harcamistim
Bazen dusununce diyorum ki boyle insanlara emek harcayacagima kafa yoracagima birkac kitap okur birkac yer gezerdim
O yuzden sana kolaylikla bas tekmeyi yazabiliyorum

Seni ciddiye almıyor.
Aklı orda.
Yol yakınken yolla adamı .
Onlar barışır aklı orda adamın .
Yara bandı olmuşsun maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…