Flörtüm konuşmayı bitirmek istedi ne yapmalıyım çok güzel ilerliyorduk ama adını koyamadık hep zaman dedi ama benden etkilendiğini söylüyodu

Nazli198

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
5
-1
1
26
Kızlar 1 haftadır çok güzel giden bi flörtüm vardı bi kere buluştuk herşey çok güzel geçti benden etkilendiğini söyledi aynı iş yerindeyiz o yönetici kısmında bende personel ama bugün benimle duygusal bişey yaşamak istemediğini ama arkadaş kalabileceğimizi söyledi bende sadece tamam yazdım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz dün alkol içmeye gitmiştim ondan dolayı söylediğimi düşünüyorum ama bana tekrar geri dönsün istiyorum

Ya alkolden hoşlanmadı tarzı değilsin ya da kafasında başka biri var

1 haftadır güzel giden ne yani 2ci haftaya geçince adam istememiş. En baştan güzel gitmemiş aslında da siz Süresyi 1 haftacığa sığdırınca güzel zanetmişsiniz. Yapabileceğiniz birşey yok, 1 hafta önce nasıldıysa herşey o dönemki gibi yaşamaya devam.

Ya bir de aynı iş yerindeymişsiniz, kar zarar potansiyeline bakıp değmez diye de düşünmüş olabilir. Bence başından kesmesi iyi olmuş uzasa çok daha fazla yıkılma potansiyeliniz var gibi geldi bana. Öyle de olunca aynı iş yerinde olmak iyice negatif bir durum olur.

Sizi istemeyen biriyle neden birlikte olmak istiyorsunuz salın gitsin. Bir haftada kimseye bağlanmayın bu kadar. Arkadaş kalıp kalmamak size kalmış, ben kalmazdım.

Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir

Kovalama taraftarı değilim benim ona verdiğim değerden dolayı kendiaini bulunmaz hindi kumaşı sanmasın istiyorum dönerse ona göre cevap vericem
Dönerse de arkadaş kalalım deyip devam et bence, sonucta bi öyle bı böyle kararsız adamla ne işin olur. Bir haftada ne değeri ne aşk edebiyati salla, zaten devam etse bu iş askli meskli gitmez de cinsellikten döner gibi geldi bana, yönetici pozisyonunda olan egosu böyle şişirilmiş adamın, senden başka yürüdüğü yok mudur zannediyorsun. Kaldı ki iş etiği olsa yapmaması gereken şeyler. Etik metik yok adamda, listesine eklenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…