Egosunu yıkıp kendi egonuzu patlatmak istiyorsunuz yani.Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir
yani uygun dille kendinizi ifade ederseniz yükseltmezsiniz bence. kafanıza taktığınız için diyorum zaten. adamın kestirip atması da bir ilginç.Ama sorarsam onu davada yükselmiş olucam ezik gibi dururum
1 hastalık birşey için bu kadar uğraşa bile değmez. Ego bile yapmaya zaman olmamıştır.Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir
Sesiz kalıp hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam ederseniz egosunu yikarsınız. Onunla arkadaş olmayı da kabul etme.Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir
Lan benim malum arkadasim degil mi buHemen ara, kapısına dayan, çiçek gönder, hediyelere boğ. Bi daha alkol içmicem nolur beni sev de, belki sever.
Adamin aklinda iliski yoktur. Sizin iliski beklentinizi anlayinca da kibarca bitirmis. Kasmayın. Her flort iliskiye dönmez ki. Flortun amaci zaten bu.Kızlar 1 haftadır çok güzel giden bi flörtüm vardı bi kere buluştuk herşey çok güzel geçti benden etkilendiğini söyledi aynı iş yerindeyiz o yönetici kısmında bende personel ama bugün benimle duygusal bişey yaşamak istemediğini ama arkadaş kalabileceğimizi söyledi bende sadece tamam yazdım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz dün alkol içmeye gitmiştim ondan dolayı söylediğimi düşünüyorum ama bana tekrar geri dönsün istiyorum
Uzun sureli bir seye neden dersin de hepi topu bir haftalik seyde de neden denmez ki. Zaten flortun amaci karsindakini tanimak, tartmak, iliski istiyor musun istemiyor musun onu gormek. Adam demek ki o kadar etkilenmemis ki devamini getirmemis. Illa "seni istemedim" cevabını almamız gerekmiyor.niye diye sorsaydınof linç yicem ama ben böyle şeylerin akılda kalacağına sorulması taraftarıyım. şimdiden kendinizi suçlamaya başlamışsınız çünkü
Olm o olabilir mi? Olsun lütfenLan benim malum arkadasim degil mi bu
Sus Allah askina sus, ben daha boyle bir seye hazir degilim.Olm o olabilir mi? Olsun lütfen
Hint kumaşı.Kovalama taraftarı değilim benim ona verdiğim değerden dolayı kendiaini bulunmaz hindi kumaşı sanmasın istiyorum dönerse ona göre cevap vericem
Bir kişiyi yıkacak şey: Ona karşı umursamaz olmaktır. İstememiş, tamam deyip geçmişsiniz. En güzelini yapmışsınız.Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir
Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?