Flörtüm

Paranoyakayak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
104
73
98
İnstagramdan biriyle tanışmıştım 1.5 Ay kadar önce. Aynı üniversite mezunuyuz ve aile yapımız benziyodu anlattığı kadarıyla. Ben kendisinin dış görünüşünü de epey beğenmiştim. Bu sebeplerden ötürü sohbetimiz baya ilerledi. Ancak kendisi asker ve görev yeri zor bir yermiş kendisinin dediği kadarıyla. Görev yeri 2 haftadır belli oldu ve ondan beridir bana yazmayı bıraktı. Ben hep yazdım, aradım. Bu akşam da bundan ötürü kavga çıkardım ve kendisi kalbimi çok kırdı. Ben de hakkımı helal etmiyorum diyerek kendisini engelledim. Çünkü bana ümit verdi . Bana ulaşmaya çalışmadı engelden sonra. Biraz üzgünüm açıkcası. Sizce geri döner mi bana? :110:

İnstagramdan biriyle tanışmıştım 1.5 Ay kadar önce. Aynı üniversite mezunuyuz ve aile yapımız benziyodu anlattığı kadarıyla. Ben kendisinin dış görünüşünü de epey beğenmiştim. Bu sebeplerden ötürü sohbetimiz baya ilerledi. Ancak kendisi asker ve görev yeri zor bir yermiş kendisinin dediği kadarıyla. Görev yeri 2 haftadır belli oldu ve ondan beridir bana yazmayı bıraktı. Ben hep yazdım, aradım. Bu akşam da bundan ötürü kavga çıkardım ve kendisi kalbimi çok kırdı. Ben de hakkımı helal etmiyorum diyerek kendisini engelledim. Çünkü bana ümit verdi . Bana ulaşmaya çalışmadı engelden sonra. Biraz üzgünüm açıkcası. Sizce geri döner mi bana? :110:

Yaşlar kaç ?

Biraz relax mı davransanız acaba? Emin sakin adımlarla. Daha yeni tanışmışsınız.

Mesela neyin hakkı?

Bence hemen beklentiye gitmişsiniz? 1.5 ayda ne ümidi? Ayrıca size yazmayı biraktiysa sizdee yazmayın. Düşünmeyin de.

Flört adı üstünde. 3 çocukla ortada kalmış gibi drama yaratmayın. Konuşuldu kafalar uyuşmadı bitti gitti. Önümüzdeki maçlara bakın aman.

Yani sizi uzmek kirmak istemem ama bu kadar yılışık davranmak hiç hoş değil. Sizi istemeyeni siz iki kere istemeyin. Böyle yaparak şu ucube erkeklerin totosunu kaldiriyorsunuz kendilerini bir sey saniyorlar
Ya evet ama kafamız uyuşmuştu. İlk defa böyle birisi denk geldi bana o yüzden ısrar ettim. Yoksa bundan önce de flörtlerim oldu bitti gitti. Üstüne bile düşünmemiştim onların.

Ya evet ama kafamız uyuşmuştu. İlk defa böyle birisi denk geldi bana o yüzden ısrar ettim. Yoksa bundan önce de flörtlerim oldu bitti gitti. Üstüne bile düşünmemiştim onların.
Sizinle konuşurken birçok kişiyle daha konuşup onlarla da kafası uyusmustur. Yoksa bu kadar silip atamaz bir anda. Sosyal medya tanismalarini yüz yüze görüşüp iliskiye varmadan fazla ciddiye almayin bence gelen geçen yazıyor eminim kime yazdıklarını bile unutuyorlardir

Sizinle konuşurken birçok kişiyle daha konuşup onlarla da kafası uyusmustur. Yoksa bu kadar silip atamaz bir anda. Sosyal medya tanismalarini yüz yüze görüşüp iliskiye varmadan fazla ciddiye almayin bence gelen geçen yazıyor eminim kime yazdıklarını bile unutuyorlardir
Evet haklısınız. Ben hoşlandığımdan bunları göz ardı ettim.

Evet haklısınız. Ben hoşlandığımdan bunları göz ardı ettim.
1 buçuk ayın hatrina en azından istemedigini bir ilişki düşünmediğini belirtip öyle cikabilirdi hayatınızdan ama o kacar gibi yapmış çok ayıp bir şey bence bu. İnsan iki kelamın hatrini sayar. Ama bu bile bir vizyon meselesi. Buna sevinebilirsiniz böyle bir hanzo ile ilişkiye varmadan bitmiş bir şeyler

Back
X