• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtün abv

Valla bunlar neyse de bide ağız yayarak konuşanları varya neyse ben yinede büyük konusmayim :))

Konu Sahibi boşver sende amaan takmaya bile değmez
Demin twitterda şarkı paylaştım onu favladı. Kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun valla çözemedim çocuğu. (Allah belasını versin yazmak uzun geldi, ergen değiliz ya yaş 22 aaa)

Demin twitterda şarkı paylaştım onu favladı. Kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun valla çözemedim çocuğu. (Allah belasını versin yazmak uzun geldi, ergen değiliz ya yaş 22 aaa)
tovbeler olsun favlamak ne

Yeni nesile ayak uydurmak lazım kızlar olmuyor böyle araştırın azıcık yaw :-)
Ybsg vardı bizde de bak şimdi geldi aklıma.
T shirtlere falan basılmış :D
Rozeti vardı bende de.
Anam babam ne olduğunu bilse nasıl severlerdi kim bilir :D
Ay ergenlik çok fena çok.

Ybsg vardı bizde de bak şimdi geldi aklıma.
T shirtlere falan basılmış :KK70:
Rozeti vardı bende de.
Anam babam ne olduğunu bilse nasıl severlerdi kim bilir :KK70:
Ay ergenlik çok fena çok.

Ybsg ne ayol :)) jenerasyon aynı olmalı ama ben bilmiyorum onu o ne o ne :)

Siz bir yandan derdinizinı anlatmaya çabalarken,yorum yapanlar kısaltmaları çözemeye çalışınca çok tuhaf oldu.:KK70:
Neyse yorumum; bekleyin,adım atmayın ve sosyal medyadan imalı vs.paylaşım yapmayın.

Salak gibi hemen bağlanan biri olduğum için kafama baya taktım. İki ilgiye tav oluyorum bu huyumdan nasıl kurtulurum....

Cnm çoğu kadının zayıf noktası budur sende anormallik yok ama herkesi hayatının merkezine koyma..
Erkek merkezli olma ben merkezli ol, gez dolaş hayatını yaşa şimdi diceksin "ben bilirim" sevgide lazım aşkta lazım..
Lazım elbet cnm ama doğru kişiyle, doğru kişi yok dersen teyet geçeni vardır belki..
Onu bul hayat çok güzel takılma bunlara :)

Back
X