- 27 Şubat 2012
- 16.938
- 28.621
- 798
- Konu Sahibi catgirla7204
allah belanı versın demekmıs![]()
Yeni nesile ayak uydurmak lazım kızlar olmuyor böyle araştırın azıcık yaw

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah belanı versın demekmıs![]()
Tamam o zaman benden de bi abs ay abvallah belanı versın demekmıs![]()
Demin twitterda şarkı paylaştım onu favladı. Kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun valla çözemedim çocuğu. (Allah belasını versin yazmak uzun geldi, ergen değiliz ya yaş 22 aaa)Valla bunlar neyse de bide ağız yayarak konuşanları varya neyse ben yinede büyük konusmayim :))
Konu Sahibi boşver sende amaan takmaya bile değmez
tovbeler olsun favlamak neDemin twitterda şarkı paylaştım onu favladı. Kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun valla çözemedim çocuğu. (Allah belasını versin yazmak uzun geldi, ergen değiliz ya yaş 22 aaa)
Abv şarkısını mi paylaştın yoksaDemin twitterda şarkı paylaştım onu favladı. Kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun valla çözemedim çocuğu. (Allah belasını versin yazmak uzun geldi, ergen değiliz ya yaş 22 aaa)
Twitterı aktif kullanmaktan oluyor hep bu kısaltmalar, anlamayacağınızı hiç düşünmemiştim hanımlar. Bu arada yaş 22Hahahahaa gerçek mi yav abv hahaaha yaşım 23 yeni duyuyorum![]()
tovbeler olsun favlamak ne
Twitterı aktif kullanmaktan oluyor hep bu kısaltmalar, anlamayacağınızı hiç düşünmemiştim hanımlar. Bu arada yaş 22
favorilere eklemek beğenmek, valla neden böyle oldu yaş 22 diye mi.
favorilere eklemek beğenmek, valla neden böyle oldu yaş 22 diye mi.
Hhahhha yaa konuya dönelim artık napmalııı.Bi sene için seni mi kırcam bende 23 ama anlamıyorum gündem farklı heralde :|![]()
Ybsg vardı bizde de bak şimdi geldi aklıma.Yeni nesile ayak uydurmak lazım kızlar olmuyor böyle araştırın azıcık yaw![]()
Kısaltmaya gelmiş tüm yorumlar oofff napcam bu çocukla bayanlar :/
Ya belki farketmeden yanlış anlaşıldım bişeye trip yapıyo gibi de geldi ama anlayamıyorum.....Ne konuşacaksın yahu , daha çok ilgisini çeken birini bulmuştur :) değilse de dengesizin teki , bekle ne diyecekse gelip kendi desin sonra da def et gitsin ..ayarsiz seviyorsan orası ayrı tabi :)
Salak gibi hemen bağlanan biri olduğum için kafama baya taktım. İki ilgiye tav oluyorum bu huyumdan nasıl kurtulurum....Dünyada kalan tek çocuk da uzak diyarlara gitmiş gibi davranma boşver dönerse senindirr, önündeki maçlara bak futbolcular gibi![]()
Ybsg vardı bizde de bak şimdi geldi aklıma.
T shirtlere falan basılmış
Rozeti vardı bende de.
Anam babam ne olduğunu bilse nasıl severlerdi kim bilir
Ay ergenlik çok fena çok.
Salak gibi hemen bağlanan biri olduğum için kafama baya taktım. İki ilgiye tav oluyorum bu huyumdan nasıl kurtulurum....