- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi catgirla7204
Aman.. abv de geç 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla var keşke olmasa ama var...... kaçıncı sözlüm allah bilir. Her staj sözlü. Bu sene 10dan fazla bide çıldırma noktasındayım.sozlu mu var ? şoktayım
Ay valla astrolojiye de inanıyorum ne zaman bitiyo retro. Bu arada ilgileniyosanız burcu kova yükseleni terazi. :)))) aydınlatabilirsiniz beni ben de aslanım.Bunlar hep merkür retrosundan, üç dört gün daha sabret nedir ne değildir o zaman belli olur
Ömrüm merkür retrosunun bitmesini bekleyerek geçiyo gibi hissetmeye başladım yalnız, şu yaptığım yorumla aydınlanma yaşadım![]()
Hahaahah yaaa bakalım umarım mantıklı bir açıklama yapar da demek zorunda kalmam. Pek ümitli değilim ama neysee....Aman.. abv de geç![]()
Ay valla astrolojiye de inanıyorum ne zaman bitiyo retro. Bu arada ilgileniyosanız burcu kova yükseleni terazi. :)))) aydınlatabilirsiniz beni ben de aslanım.
22'si son ama 24'üne kadar etkiler azalarak devam edecek
Aa şaşırdım şu an, ben aslan sevgilim kovaBir kader ortağı görmüşçesine duygulandım. Öncelikle sorayım emin misin duygularından? Değilsen değmez çünkü...
sozlu mu var ? şoktayım
Emin değilim şuan tanıma süreci dedik ama son iki üç görüşmedir yaaa olabilir aslında şeker çocuk moduna girmiştim. Ay hiç kova sevgilim olmadı şimdi bunlar şey mi öyle duymuştum kendisiyle çok ilgilenilmesini üstüne düşülmesini istemiyormuş, özgürlükçüymüş, daha çok kovalayan tarafmış. Doğru mu acaba sizce22'si son ama 24'üne kadar etkiler azalarak devam edecek
Aa şaşırdım şu an, ben aslan sevgilim kovaBir kader ortağı görmüşçesine duygulandım. Öncelikle sorayım emin misin duygularından? Değilsen değmez çünkü...
Oğlak erkeği zordur seninki ds öyle mi??Ay astroloji miii. Aramızda bi soğukluk var eşimle bu aralar. Ben terazi o oğlak
Iki yorumla hayrina :))
Yok bölündük farklı bölümlere. 22 kişi bizim grup. :)))Koca amfi nasıl sözlü olur kiiii
Ay astroloji miii. Aramızda bi soğukluk var eşimle bu aralar. Ben terazi o oğlak
Iki yorumla hayrina :))
Ay benimkini şeetsin önce durun bayanlar zaten evlenmişsinizz duruuunOğlak erkeği zordur seninki ds öyle mi??
Karamsar,kararsız,kıskanç.. bende yengeç hayrınıza bana da yorum yapın :))
Sadece kendi burcumu ve sevgilimin burcunu biliyorum maalesef :)
Faladdin diye uygulama var ona gönderin gerçekten inanılmaz doğru çıkıyor benim fallarTüh zaten bende şans yok ki :)) fal kapatirim ona Bile Bakanım yok neyse artık :))
Yaşasınnn evet ne diyoduk aslan kadını kova erkeği. Nasıl kafalarım bu çocuğu acabaSadece kendi burcumu ve sevgilimin burcunu biliyorum maalesef :)
Oğlak erkeği zordur seninki ds öyle mi??
Karamsar,kararsız,kıskanç.. bende yengeç hayrınıza bana da yorum yapın :))
Faladdin diye uygulama var ona gönderin gerçekten inanılmaz doğru çıkıyor benim fallar
Yaşli da degilim ama ben ok kib by da kalmisimAbv allah belanı versin demek
Yeni ergenler kullanıyor