• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtün abv

Bunlar hep merkür retrosundan, üç dört gün daha sabret nedir ne değildir o zaman belli olur

Ömrüm merkür retrosunun bitmesini bekleyerek geçiyo gibi hissetmeye başladım yalnız, şu yaptığım yorumla aydınlanma yaşadım :olamaz:

Bunlar hep merkür retrosundan, üç dört gün daha sabret nedir ne değildir o zaman belli olur

Ömrüm merkür retrosunun bitmesini bekleyerek geçiyo gibi hissetmeye başladım yalnız, şu yaptığım yorumla aydınlanma yaşadım :olamaz:
Ay valla astrolojiye de inanıyorum ne zaman bitiyo retro. Bu arada ilgileniyosanız burcu kova yükseleni terazi. :)))) aydınlatabilirsiniz beni ben de aslanım.

Ay valla astrolojiye de inanıyorum ne zaman bitiyo retro. Bu arada ilgileniyosanız burcu kova yükseleni terazi. :)))) aydınlatabilirsiniz beni ben de aslanım.

22'si son ama 24'üne kadar etkiler azalarak devam edecek

Aa şaşırdım şu an, ben aslan sevgilim kova :D Bir kader ortağı görmüşçesine duygulandım. Öncelikle sorayım emin misin duygularından? Değilsen değmez çünkü...

Aa şaşırdım şu an, ben aslan sevgilim kova :KK70: Bir kader ortağı görmüşçesine duygulandım. Öncelikle sorayım emin misin duygularından? Değilsen değmez çünkü...

Ay astroloji miii. Aramızda bi soğukluk var eşimle bu aralar. Ben terazi o oğlak
Iki yorumla hayrina :))

Aa şaşırdım şu an, ben aslan sevgilim kova :KK70: Bir kader ortağı görmüşçesine duygulandım. Öncelikle sorayım emin misin duygularından? Değilsen değmez çünkü...
Emin değilim şuan tanıma süreci dedik ama son iki üç görüşmedir yaaa olabilir aslında şeker çocuk moduna girmiştim. Ay hiç kova sevgilim olmadı şimdi bunlar şey mi öyle duymuştum kendisiyle çok ilgilenilmesini üstüne düşülmesini istemiyormuş, özgürlükçüymüş, daha çok kovalayan tarafmış. Doğru mu acaba sizce :KK75:

Ay astroloji miii. Aramızda bi soğukluk var eşimle bu aralar. Ben terazi o oğlak
Iki yorumla hayrina :))
Oğlak erkeği zordur seninki ds öyle mi??
Karamsar,kararsız,kıskanç.. bende yengeç hayrınıza bana da yorum yapın :))

Back
X