- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.068
- 248
Asıl benim yüzümden yav sormasaydım keşke versace nin okunuşunu.İtiraf ediyorum evet benim yüzümden geldi konu buralaraa hehe![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl benim yüzümden yav sormasaydım keşke versace nin okunuşunu.İtiraf ediyorum evet benim yüzümden geldi konu buralaraa hehe![]()
evet kuzum çok doğrue yanı her dilde okuyor sağolsun :)))
sonucta merak ıyı bırsey degıldır ama boyle konularda ıyıdır
bılmemek degıl ogrenmemek demısler![]()
hehe doğru dimi ilk sen sordun versacenin okunuşu sonra benim şanel şans ın fransızmı İngilizce mi telaffuzu derken konu geldi buralaraAsıl benim yüzümden yav sormasaydım keşke versace nin okunuşunu.![]()
Asıl benim yüzümden yav sormasaydım keşke versace nin okunuşunu.![]()
sorma konunun dışına çıktık baya biKızlar kaynatmışsınız
Beyonce Heat kullanan var mı? Almak istiyorum ama hiç tester ı na denk gelip deneyemedim bir türlü.
Kızlar kaynatmışsınız
Beyonce Heat kullanan var mı? Almak istiyorum ama hiç tester ı na denk gelip deneyemedim bir türlü.
aynenAkşam üstü iyi güldüm yaa![]()
![]()
evet bende gratiste görmüştüm şekerli bir koku dimi ?
Canım o 4 parfümü merak edemeden geçemedimevet cok kalıcı ama ben artık parfum lımıtımı aştım ılk 4 parfumum hazır onu almam :))
naomı campbell daha guzel ama
Canım o 4 parfümü merak edemeden geçemedim![]()
Benim en sevdiğim şu an için burberry classic ama deli gibi sevdiğim bir parfümüm olmadığı için henüz tam olarak vazgeçilmezimi bulamadım ben sıralamayayım en iyisisahi bir sıralayın bakalım ilk 5 inizi merak ettım şimdi![]()
1.Chanel Chancesahi bir sıralayın bakalım ilk 5 inizi merak ettım şimdi![]()
1.Chanel Chance
2.Viktor rolf Flowerbomb
3.Tommy hilfiger tommy girl
4.Gucci envy me
5.lacoste classik (ah birde kalıcı olsaydı)
the beat in papucu damlardahanı the onethe beat
![]()