evet masumum gerçekten güzel geçti bugünşaka yapıyorm birazda nuraycımbenim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet masumum gerçekten güzel geçti bugünşaka yapıyorm birazda nuraycımbenim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik
aynen bu değişikliğini sevdim öbür türlü çok dandik duruyodu şişeleriDp yeniledi kendini yaa sitesi bile değişmiş.. ee senelerdir aynı takılıyorlar ufak bi değişiklik herkese iyi gelir![]()
kesinlikle fıstığımaynen bu değişikliğini sevdim öbür türlü çok dandik duruyodu şişeleri![]()
orijinal mi canım?Kizlar kardeşim bana manyak diyor artikdustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
![]()
heheKizlar kardeşim bana manyak diyor artikdustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
![]()
oo sende bizdensinn kuzucumKizlar kardeşim bana manyak diyor artikdustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
![]()
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimmhehechance adamı böyle çarpar işte
![]()
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimm![]()
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimm![]()
ben bana şans getirdiğine inanıyorum gerçektenehh ne dıyelım hepimize şans getirsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben bana şans getirdiğine inanıyorum gerçekten![]()
evet belli masalah dıyelım kuzum benım =)))
Ben geçmezdim ama yaa geçilirmi bu parfümden hiççŞans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))
valla bende vazgeçemezzdim neyseki benimki en çok chance'i seviyorŞans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))