M Merme03 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2021 137 100 18 26 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Merme03 #1 Merhaba fmf atağım tuttu 8 haftalık hamileyim serum vurundum geçmedi kolsin kullandırmıyor doktorum agrıyı hafifletecek bildiğiniz bi yöntem var mı ağrıdan duramıyorum
Merhaba fmf atağım tuttu 8 haftalık hamileyim serum vurundum geçmedi kolsin kullandırmıyor doktorum agrıyı hafifletecek bildiğiniz bi yöntem var mı ağrıdan duramıyorum
M Mucizemges Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 684 452 33 27 10 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Merme03 #2 Merme03 .!.: Merhaba fmf atağım tuttu 8 haftalık hamileyim serum vurundum geçmedi kolsin kullandırmıyor doktorum agrıyı hafifletecek bildiğiniz bi yöntem var mı ağrıdan duramıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba bnde fmf hastasiyim gebeliginiz nasl gidiyor acaba daha once kaybiniz varmi
Merme03 .!.: Merhaba fmf atağım tuttu 8 haftalık hamileyim serum vurundum geçmedi kolsin kullandırmıyor doktorum agrıyı hafifletecek bildiğiniz bi yöntem var mı ağrıdan duramıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba bnde fmf hastasiyim gebeliginiz nasl gidiyor acaba daha once kaybiniz varmi
M Merme03 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2021 137 100 18 26 11 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Merme03 #3 gseedmr .!.: Merhaba bnde fmf hastasiyim gebeliginiz nasl gidiyor acaba daha once kaybiniz varmi Genişletmek için tıkla... Merhaba evet daha önce 12 haftalıkken ikizlerimi kaybettim ama düşük değildi aynı amniyon sıvısı içinde oldukları için kordon dolonmasından kaybettim şimdi iyiyim 13. Haftadan sonra kolsin başladım
gseedmr .!.: Merhaba bnde fmf hastasiyim gebeliginiz nasl gidiyor acaba daha once kaybiniz varmi Genişletmek için tıkla... Merhaba evet daha önce 12 haftalıkken ikizlerimi kaybettim ama düşük değildi aynı amniyon sıvısı içinde oldukları için kordon dolonmasından kaybettim şimdi iyiyim 13. Haftadan sonra kolsin başladım