Allah hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar
4 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. .
o kadar çok istiyoruz ki.
her ay aynı hüsran. .
geçen ay affedersiniz çok az adet gördüm bu ay da 7 ci haftaya girdi hala gelmedi. .
8 gün gecikmem var. .
diyeceksiniz ki test yap.
ama artık negatif görüp aglamaktan fobby haline geldi test yapmak benim için. . 6 hafta dün bitti. . normalde 5 haftada bir adetim gelir. .
hangi belirtiler hamile olduğumu gösterir. . acabayla yaşamak çok zor Rabbim isteyen herkese versin inşallah. .
Aslında adet olmadan önceki belirtilere çok benziyor,kasıklarda ağrı,göğüslerde gerginlik ve şişlik,halsizlik
kan testi yaptır sonuç için ara ve deki pozitif değilse yüzüme kapat telefonu farklılık olsunhalsizlik ve bel ağrım var. .
ama psikolojik olmasından korkuyorum. .
test yapmak negatif görmekten çok usandim çok üzülüyorum negatif görünce.
fobby ney
kan testi yaptır sonuç için ara ve deki pozitif değilse yüzüme kapat telefonu farklılık olsun
Dun 9yildan sonra hamile kalan esimin bir akrabasi ile konustuk,kadin hep adet duzensizligi yasarmis ve o yuzden hic dr a gitmezmis acaba hamile miyim diye..en son annesi zorla tutup goturmus ki 2aylik hamile oldugunu ogrenmisler..ve hic belirtim yoktu dedi :) darisi basina tez zmnda insallahhalsizlik ve bel ağrım var. .
dalga geçmek gibi bir amacım yok bunu yapan birini duymuştum o yüzden yazdım hem kan testi daha net sonuç verir hem de farklılık olması fobi olmasını önler .müthiş bi öneri de bulundunuz Tebrikler hahaha
Dun 9yildan sonra hamile kalan esimin bir akrabasi ile konustuk,kadin hep adet duzensizligi yasarmis ve o yuzden hic dr a gitmezmis acaba hamile miyim diye..en son anneso zorla tutup goturmus ki 2aylik hamile oldugunu ogrenmisler..ve hic belirtim yoktu dedi :) darisi basina tez zmnda insallah
Haklısınız,8 gün bayağı uzun bir süre bu kadar adet gecikmesi yaşadınız mı test yaptırdığınız diğer zamanlardahalsizlik ve bel ağrım var. .
Haklısınız,8 gün bayağı uzun bir süre bu kadar adet gecikmesi yaşadınız mı test yaptırdığınız diğer zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?