Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedim ya inan hicbir belirtim yok,ilk haftada adet belirtim vardi oda 1hafta surdu kesildi..uyku desen mide bulantisi desen agrilar desen .... yok..hatta gecen gun burda konu actim neden belirtim yok diye,3.ayda baslar,pisman olursun bu dedigine dediler:)) iki defa kanamam oldusizde 7 haftalik hamilesiniz belirtileriniz neler. . benim bugün 7 ci hafta oluyor eğer hamileysem
Fobi olmasin o?? Fobby guney asya tarzi giyim ve aksesuarlara verilen argo isimmis.fobby korktuğunuz bişey. .
herkes de belirti olmayabilir,bazılarında hiç olmuyormuş kiminde de tüm belirtiler olabiliyor,bu korku sonucu değiştirmeyecek diye düşünün,inşallah beklediğiniz gibi olur hamile olsuğunuzu öğrenirsinizhiç bu kadar gecikmem olmadı ama fazla belirtim de yok sadece belim ağrıyor arada ve halsizlik var. ..
Ilk gebelikte gogus agrisi cok siddetli olur ve sanirim bu butun hamilelerde gecerli. Benim bu 4. Gebeligim. Ilk gebeligimde hafif gogsume bir sey degse olurdum agrisindan. Sonraki gebeliklerde olmadi boyle bir sey. Ilk gebelik olunca gogusler ilk defa sut uretmeye hazirladigi icin kendini agribolurmus. Sonraki gebeliklerde gogus buna daha ince hazirlik yaptigi icin ayni siddette olmazmis. Yani saniri. Her anne adayının ilk gebeligindeki en buyuk belirti bu.
Baska ne belirtim vardi dersen
Hicbir belirtim yoktu. Kisiden kisiye degisir belirti tabi. Sen simdi belirtileri okuyup kendini psikolojik olarak da hamile gibi hissedebilirsin. Halsizlik bulanti uyku hali...
Umarim hamilesindir. Umarim isteyen herkes en kisa zamanda evladin kavusur. Ben de 5 senedir evliyim. Insaallah 3 ay sonra alacam cocugumu kucagima. Sana da dua edecem.
Bu arada neden gebe kalamadigini ogrenebilir miyim? Yani bi sikinti mi var yoksa denk mi getiremiyorsunuz yumurtlama gunune?
8gun geciktiyseniz 7 haftalik olmazsiniz ki.son adet gununuz esas aliniyor hamileligin baslangıci olaraksizde 7 haftalik hamilesiniz belirtileriniz neler. . benim bugün 7 ci hafta oluyor eğer hamileysem
Gecmis olsun. Evde test varsa bence al ve yap bir tane. Yoksa da esin nobetci eczaneye gitsin alsin bi tane. Korkunu at uzerinden bize de haber ver.esimde Varikosel vardı ameliyat oldu 6 ay önce. .biz ilk 2 yıl korunduk 1yilda istedik olmayınca doktora gittik. . eşimin spermleri düzeldi şükür. ..sorunumuz buydu. ..
8gun geciktiyseniz 7 haftalik olmazsiniz ki.son adet gununuz esas aliniyor hamileligin baslangıci olarak
bence bir test yap ne kaybedersinMerhaba arkadaşlar
4 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. .
o kadar çok istiyoruz ki.
her ay aynı hüsran. .
geçen ay affedersiniz çok az adet gördüm bu ay da 7 ci haftaya girdi hala gelmedi. .
8 gün gecikmem var. .
diyeceksiniz ki test yap.
ama artık negatif görüp aglamaktan fobby haline geldi test yapmak benim için. . 6 hafta dün bitti. . normalde 5 haftada bir adetim gelir. .
hangi belirtiler hamile olduğumu gösterir. . acabayla yaşamak çok zor Rabbim isteyen herkese versin inşallah. .
ay ben de issiz yeni konu acti zannettim yani offf nasil sevinmistimKızlar adet günümde kahverengi akıntı geldi 4 gün sürdü az az. Bitti ve hala kan gelmedi adetim 6 gün geçmiş durumda. Test yapsam çıkar
ISSIZZ merak ettim durumun belli oldu mu? İnşallah hamilesindir. Iyi geceler arkadaslar ben yeni uyeyim, ilk kez yaziyorum burada. Yaklaşık 21 aylık evliyim ve 6 aydır da bebek için çalışıyoruz. İlk yılımızda farklı sağlık sorunlarıyla uğraştığımız için bebeği ertelemek zorunda kalmıştık. Tam bebek için hazır olduk bu kez de o gelmiyor doktorlar bende bir sorun olmadığını, eşimde de ciddi bir sorun olmadığını ancak sperm hızının arzu edilenden biraz daha az olduğunu soyleyerek, birkaç ay daha deneyip sonuç beklememizi önerdiler. Ancak ben 36, eşim 40 yaşında. Yasimizdan dolayı stres yoğun. Bu 6. ayda belki de psikolojik olarak birçok belirtiyi hissetmeye başladığım anda kırmızılar yine geldi ve gerçekten yıkıldım. Kafam hep bu konuyla meşgul. Ya olmazsa kaygısı çok yoğun. Benimle aynı durumda olup, bu stresi yenip hamile kalanlar var mı varsa nasil basardiniz merak ediyorum. Neye tutunup sabretmeliyiz. Her geçen ay büyüyor gözümde bu durum.. Allah kimseye aratmasın, her isteyenin kucağına bebeğini nasip etsin inşallah.