• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobi fobi fobi

Gama Capella

Matruşkanın parçalarıyız 🪆
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
8.180
27.758
748
Benim gibi talassofobik olanlar var mi acep? Yani derin deniz korkusu denize girememe gibi. Yeni farkettim ben. Aşan var mı herhangi fobisini ve Nasıl aştınız? Okuyan varsa teşekkür.

Benim gibi talassofobik olanlar var mi acep? Yani derin deniz korkusu denize girememe gibi. Yeni farkettim ben. Aşan var mı herhangi fobisini ve Nasıl aştınız? Okuyan varsa teşekkür.
Talassofobi miymiş onun adı ben varım denize giriyorum ama tekne yat gemi kesinlikle binemiyorum 45 saat uçak yolculuğu yaparım 45 saniye deniz araçlarına binemem

Talassofobi miymiş onun adı ben varım denize giriyorum ama tekne yat gemi kesinlikle binemiyorum 45 saat uçak yolculuğu yaparım 45 saniye deniz araçlarına binemem

Deniz yolculugunda sorun yasatması var mı bilmiyorum ama denize girdirmiyor sen girebiliyormussun ne guzel. Ben gemide dustugumu hayal etsem bi panik yapiyo akıntılar ve derinlik korkutuyor :D

Back
X