Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gibi talassofobik olanlar var mi acep? Yani derin deniz korkusu denize girememe gibi. Yeni farkettim ben. Aşan var mı herhangi fobisini ve Nasıl aştınız? Okuyan varsa teşekkür.
Benim gibi talassofobik olanlar var mi acep? Yani derin deniz korkusu denize girememe gibi. Yeni farkettim ben. Aşan var mı herhangi fobisini ve Nasıl aştınız? Okuyan varsa teşekkür.
Talassofobi miymiş onun adı ben varım denize giriyorum ama tekne yat gemi kesinlikle binemiyorum 45 saat uçak yolculuğu yaparım 45 saniye deniz araçlarına binemem
Talassofobi miymiş onun adı ben varım denize giriyorum ama tekne yat gemi kesinlikle binemiyorum 45 saat uçak yolculuğu yaparım 45 saniye deniz araçlarına binemem
Deniz yolculugunda sorun yasatması var mı bilmiyorum ama denize girdirmiyor sen girebiliyormussun ne guzel. Ben gemide dustugumu hayal etsem bi panik yapiyo akıntılar ve derinlik korkutuyor