- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloğa gidin bence. İlk defa duyuyorum böyle bişeyi. Biblo falan da rahatsız ediyor mu:)
Yok büyük heykeller biblo tarzları değilPsikoloğa gidin bence. İlk defa duyuyorum böyle bişeyi. Biblo falan da rahatsız ediyor mu:)
Alla alla kepçe görünce nasıl hissediyorsun?benim hamam böceği ve şu inşaatta kullannılan kepçe arabaları varya işte onlar![]()
Ne hissediyorsun mesela?Yok büyük heykeller biblo tarzları değil
çok kücükken bi tanıdıgıma arabasında gıderken arkadan çarpıp o dişli tarfaları arabadan başına girip vefat etmsine sebeıb olmuştu daha sonra bikerede yoda oyun oynarken duramayıp üstümüze gelm,şti hep ürkerim gördükçe asla yanından geçmemAlla alla kepçe görünce nasıl hissediyorsun?
Aşırı derecede korku hissediyorum başım dönmeye başlıyor bayılıcakmışım gibiNe hissediyorsunki heykel görünce ?
Ne hissediyorsun mesela?
Başım dönüyor büyük bir korku giriyor hayal ettikçe bile çok fena oluyorumbenim hamam böceği ve şu inşaatta kullannılan kepçe arabaları varya işte onlar![]()
Benimde fobim çoktur , aynen senin gibi oluyorumda ben heykellerin canlanacağını falan düşünüyorsun sanmıştım .Aşırı derecede korku hissediyorum başım dönmeye başlıyor bayılıcakmışım gibi![]()
Evet canlanıp beni tutucaklar gibide hissediyorum:) belki komik ama keşke yenebilsem bunuBenimde fobim çoktur , aynen senin gibi oluyorumda ben heykellerin canlanacağını falan düşünüyorsun sanmıştım .
Yok vallahi hiç komik değil , bende kediden korkuyorum ama öyle böyle değil , herkes şaşırıyor kedi ne yapabilir diye falan ama benim için öyle değil tabi .Evet canlanıp beni tutucaklar gibide hissediyorum:) belki komik ama keşke yenebilsem bunu![]()
Çeşit çeşit huylar ilginç SahidenYok vallahi hiç komik değil , bende kediden korkuyorum ama öyle böyle değil , herkes şaşırıyor kedi ne yapabilir diye falan ama benim için öyle değil tabi .