• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz var mı neler?

Igne fobim var terapi gördüm kendim meditasyonlar yaptım dualar ettim III ıiii geçmedi en sonunda korkumla yuzlesmeye karar verdim her kan vermeye gittiğimde ağlama krizi geçiriyorum ama yuzlesmeden hiçbir korku geçmiyor yuzlesince de geçmiyor en iyisi kaçmak 😁 iğneden kacilmiyor ama heykelden kacilabilir 😈
Geçmez diyorsunuz yani 🙄
Zaten yüzleşmeye cesaretim de yok 😂

Geçmez diyorsunuz yani 🙄
Zaten yüzleşmeye cesaretim de yok 😂
Geçer aslında en başta kararlı olmak ve kendi içinde muhakeme yapmak lazım neden korkuyorum yaklasirsam ne hissediyorum eğer heykele degersem ne kaybederim ben böyle yendim biraz iğne in nesinden korkuyorum acı değil batacak diye korkuyorum batsa ne olur ki diyorum 😁 bu şekilde yenersiniz

Geçer aslında en başta kararlı olmak ve kendi içinde muhakeme yapmak lazım neden korkuyorum yaklasirsam ne hissediyorum eğer heykele degersem ne kaybederim ben böyle yendim biraz iğne in nesinden korkuyorum acı değil batacak diye korkuyorum batsa ne olur ki diyorum 😁 bu şekilde yenersiniz
Hm denemeye değer diyosunuz

Back
X