Psikologa gidebilirsin.
Sakinleştirici vs alsanız yolculuk öncesi?
O nasıl psikolog ayrıca, bu derece fobiniz varsa nasıl probleminiz olmadığı söylendi acaba.
Anladım.Şöyle ilaç verildi. İsim vermek doğru olmadığı için vermiyorum. Ama uçuşlar için verileni bilirsiniz. Ama ben bunu kendim ona bağlı kalmadan yenmek istedim sizlerin yöntemleri varsa.
Anladım.
Maalesef benden pas, yardımcı olabileceğimi sanmıyorum öyle bir deneyimim yok çünkü
İnternette konuyla ilgili yazılar, videolar falan yok mudur acaba?
Buna fobi diyemeyiz aslında çünkü fobi olsaydı o uçak biletini bile alamazdınız. Korku diyebiliriz en fazla yani o kadar vahim bi durumunuz yok aslında. Nedeni de pek çok şey olabilir buradan bilmek zor. Nefes teknikleri çalışabilirsiniz, gevşeme egzersizleri yapabilirsiniz, görsel olarak imgeleyip kendinizi hazırlayabilirsiniz vs..
üstteki üye bahsetmiş ama bende bahsedeyim. ciddi uçak korkum vardı.bir keresinde uçak kalkınca kalp çarpıntım arttı. elim ayağım buz kesti.bildiğim tüm sureleri okudum o derece. Sonra aklıma şu geldi. ecel saati değişmez. değiştiremeyeceğim bir şey için çok kafa yormak saçmalık dedim teslim oldum ve iç sıkıntım azaldı. Kendinize telkin edebileceğiniz sizi sakinleştiren düşünce şekillleri varsa onları aklınıza getirin bence.
rica ederim.Ben bu verilen sakinleştirici geçiştirici şeyleri kullanmak istemiyorum evet.. bu tip dediğiniz gibi kendim kendi gücümle yenmek istiyorum. Teşekkür ederim.
Çoğu kez denedim her yolu fakat bir de mükafat gibi iritabl bağırsak sendromundan muzdaribim. O an bedenimi sakin tutsam da beynimi kandıramıyorum. Sadece başkaları gibi zevk almak istiyorum yolculuklardan. Teşekkür ederim.
antalyaya tren yolu yokTrenle git daha az tehlikeli hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?