Fobim hayatımı engelliyor..

Bir ilaç ismi var ama yasak olduğu için yazmiyim.Onu alıp binebilirsiniz uçağa biraz sersemlik olur ama yolculuk hakkında kötü senaryo aklınıza gelmez .

havayolu firmalarının belli standartları var. eğer tehlike arz edeceğini düşündükleri bi durum olursa o uçak kalkmaz zaten.

Az bi yagmurda ucaklar kac saat rötar yapiyor tehlikeli durum olsa o gun kalkmazlar bile.

İneceğim havaalanında hortum çıkmış olması benim gibi bir bünyeye yeterli bence? Bi konuları okusanız önce.
Bacım sen dua et uçağa binebiliyorsun daha önce sayısız kez binmeme rağmen panik atak olduktan sonra binemez oldum ve hayatımı çok olumsuz yönde etkiliyor

Bacım sen dua et uçağa binebiliyorsun daha önce sayısız kez binmeme rağmen panik atak olduktan sonra binemez oldum ve hayatımı çok olumsuz yönde etkiliyor

Canım skıntı zaten panik atağın olmasında çok üzüldüm bu arada umarım en kolay şekilde uyum sağlarsın. Bana bir şey de denmedi panik atak vs normalsin dendi hep. Bana da dense de bilsem

uçak kullanmayı biliyor musunuz
uçak kullanmayı öğrenecek kadar uçakta bulunmuşsunuzz

İlacı psikolojik bir sorunum olduğunu gösteremedikçe alamıyorum malesef. Bir çok doktora göründüm bir problemim yokmuş. İlaçlar da kolay alınmıyor ülkemizde (iyi ki de aslında). Daha önce bir tane verildi isim veremiyorum.

Ben burada sizin kendinizce ilaçsız yenme yöntemleriniz var mı gibi sormak istemiştim.

Bitkisel olan suruptan icseniz bi seferlige mahsus o sanirim recetesiz aliniyor ve bitkisel ya hani?
Valla bende korkarim ucaktan yalan değil ilacsiz ne olabilir ki korku kotu bir duygu ne yazikki hepimizde var tabiki nefes çalışması mi yapsaniz?? Youtube da var sanırım bu sekilde videolar belki ise yarar

uçağa bınıce uyku bastırıyor ınene kadar anlamazsın bıle.yolculuğun bulutların keyfını çıkar.

Psikolog hiçbirşeyin yok dediyse sen bu durumdayken saçmalamış.
Daha iyi bir psikoloğa git ve bu Sorubu çözebileceğine inan.

Antalyada su an bahar havasi var ve hortum olma ihtimali yok zaten sık olan bir sey de degildi.kac yilda bir kez olmus sey icin korkmaya gerek yok.

Eğer uçak inemeyecek kadar hava kötü olursa en kötü uçak divert edilir. Uçak ile yolculukta sorun yaşamanız otobüste, arabada sorun yasamanızdan çok çok daha düşük orandadır. Bu yüzden korkmayın ve yetkililere güvenin.

bendede aynı problem var. ayrıca deprem içinde aynısı mevcut ve yenemiyorum korkumu. heran sallanıyomuyuz acaba diyorum. uçak içinde 3-4 kez bindim ama ıı ıııhh olmuyor.. hatta balayına gidecez 3 ay sonra. uçak olmadan nereye gidebiliriz onun hesabını yapıyorum şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…