Fokuslu ultrason yaptıran varmı

Gargaray

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
7
1
1
34
Arkadaşlar acil yardım edin fokuslu ultrason yaptıran varmı yüzüne antalya da fiyat ve seans bilgisi lütfen çok kaliteli sonuçlu bi işlemmiş yada başka illerde yaptıran arkadaşlar nasıl sonuç

Teyzem yaptirdi canim sonuclar guzel fiyatlarda atis basina aliniyor diye biliyorum antalyada biyer bilmiyorum

Tek seans 3,500 tl istediler is is beauty antalya da şaşırdım nekadar pahalı tek seans mış
Bolge genismi atis basi 2 dolardi en son ama suan zam gelmistir baya zaman gecti bu fiyatin uzerinden. Dolar bazinda oldugu icin okadar tutmustur

Arkadaşlar acil yardım edin fokuslu ultrason yaptıran varmı yüzüne antalya da fiyat ve seans bilgisi lütfen çok kaliteli sonuçlu bi işlemmiş yada başka illerde yaptıran arkadaşlar nasıl
Merhaba. Ben iki kere yaptırdım. Çok da bir şey değişmedi ve oldukça pahalı bir işlem. Daha çok geleceğe yatırım olduğu söyleniyor. Anlık değişim beklememek gerek. Gelecek için de bukadar para verilir mi bilemiyorum. Üstüne bir de şunu duyduk ki çok mantıklı geldi. Bu işlem aşırı derecede dokuları sıkıştırıp toplamaya yönelik bir işlem. E haliyle yüze uygulandığında beyine zarar vermesi gibi ihtimaller tartışılıyormuş. Bunu da bizzat bir estetik cerrahtan duyduğum için hak verdim ve bir daha asla yaptırmam. Ama kol sarkmalarına veya bacak içi sarkmalara kullanılabilir. Yüzden daha etkili olduğunu gördüm. Sevgiler.

Back
X