Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar acil yardım edin fokuslu ultrason yaptıran varmı yüzüne antalya da fiyat ve seans bilgisi lütfen çok kaliteli sonuçlu bi işlemmiş yada başka illerde yaptıran arkadaşlar nasıl sonuç
Arkadaşlar acil yardım edin fokuslu ultrason yaptıran varmı yüzüne antalya da fiyat ve seans bilgisi lütfen çok kaliteli sonuçlu bi işlemmiş yada başka illerde yaptıran arkadaşlar nasıl
Merhaba. Ben iki kere yaptırdım. Çok da bir şey değişmedi ve oldukça pahalı bir işlem. Daha çok geleceğe yatırım olduğu söyleniyor. Anlık değişim beklememek gerek. Gelecek için de bukadar para verilir mi bilemiyorum. Üstüne bir de şunu duyduk ki çok mantıklı geldi. Bu işlem aşırı derecede dokuları sıkıştırıp toplamaya yönelik bir işlem. E haliyle yüze uygulandığında beyine zarar vermesi gibi ihtimaller tartışılıyormuş. Bunu da bizzat bir estetik cerrahtan duyduğum için hak verdim ve bir daha asla yaptırmam. Ama kol sarkmalarına veya bacak içi sarkmalara kullanılabilir. Yüzden daha etkili olduğunu gördüm. Sevgiler.