- 24 Eylül 2017
- 52
- 29
- 3
- 28
- Konu Sahibi guzelanne adayi
Arkadasim folbiollla hamile kaldi bugun baska bir arkadasim kist oldugu halde folbiolla kalmis sizce ise yararmi bende yeni kulllanmaya basladim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe yarar canım yumurtaların daha kaliteli olur bebeğin daha sağlıklı olur. ama her kullanan da hamile kalıyo diyemeyizArkadasim folbiollla hamile kaldi bugun baska bir arkadasim kist oldugu halde folbiolla kalmis sizce ise yararmi bende yeni kulllanmaya basladim![]()
İnsallah kalirim ya oyle istiyorum kiişe yarar canım yumurtaların daha kaliteli olur bebeğin daha sağlıklı olur. ama her kullanan da hamile kalıyo diyemeyiz
İnsallah cnm hayirlisi olsun ikimiz icindeBende kullaniyorum 10gundur. Ama hamile kalmaya yardimci oldugunu bilmiyordum. Daha yumurtlamama var bakalim insallah bizdede ise yarar
Adetin nezaman iyice heveslendim simdi benim daha cok 16ekimİ
İnsallah cnm hayirlisi olsun ikimiz icinde
3 aydir kullaniyorm henuz birsey yok insallah olur bizimde :)Arkadasim folbiollla hamile kaldi bugun baska bir arkadasim kist oldugu halde folbiolla kalmis sizce ise yararmi bende yeni kulllanmaya basladim![]()
Arkadasim folbiollla hamile kaldi bugun baska bir arkadasim kist oldugu halde folbiolla kalmis sizce ise yararmi bende yeni kulllanmaya basladim![]()
Banada verdi demir ilaciyla folbiol cnm keske yardim etseCanım folik asit hamileliğe yardımcı olduğu net bi bilgi değil. Doktorlar folik asidi hamilelik düşünen bayanlara veriyorki eğer hamile kalırsa bebeğin gelişiminde bi sorun bi problem oluşmasın diye. Ben özel eğitim öğretmenliği yaptım ve bi öğrencimiz folik asit eksikliğinden omurilik açıklığı vardı belden aşağısı tutmuyordudüzenli ve dozunda kullanıldığı zaman uzun süreli kullanımda bi zararı yok. Ben 4 ay kullandım gebe kaldım 3 ayda gebeyken folbiol kullandım. 4 aylık düşük yaptım ve düşükten sonra da 3 aylık Demir ve folik asit verdi doktor. Anlıycağın hala folik asit kullanıyorum :)
Folbiol folik asit takviyesidir hamile kalmakla alakası yok ki.. benim doktorum folbiolu tavsiye etmiyor içinde günlük alınması gerekenden çok daha fazla folik asit varmış, fazla folik asit alımı da bebeğe kötü yan etkiler yaparmış, düşük vs de. Bu sebeple günlük dozu düşük folik asit takviyesi kullanıyorum. Ben hamile olduğumu öğrenince başladım zaten folik asit değerlerim iyiydi.
Folbiolu 4e bölüp içersen iç demişti diğer türlü kullanma dedi, bu sebepten bana folicus verdi. Çünkü fazla folik asit alımı bebekte otizme sebep oluyormuş, Allah korusun ama dikkat etmek lazım.Bana günlük doz olarak günde bir defa yarım tablet vermişti doktor.
Folbiolu 4e bölüp içersen iç demişti diğer türlü kullanma dedi, bu sebepten bana folicus verdi. Çünkü fazla folik asit alımı bebekte otizme sebep oluyormuş, Allah korusun ama dikkat etmek lazım.
oyle birsey yok folbiol hamile kalmaya yardimci degil vucutta az bulunan folik asitin hamile kalindiginde bebege yeterli gelmesi icin aliniyor bebegin beyin gelisimi cok onemli ve vucutta yeterli miktarda bulunmadigi icin aliniyor ama ins hamile kalirsiniz cok istiyorsunuzArkadasim folbiollla hamile kaldi bugun baska bir arkadasim kist oldugu halde folbiolla kalmis sizce ise yararmi bende yeni kulllanmaya basladim![]()
Cok istiyorum kizlar hamile kalmayirabbim banada nasip eder ins
![]()