folbiol kullanıyor musunuz

canım drlar hamile kalmayı plandığından 3 ay önce başlatırlar benim bildiğim.bence sor aslında sormadan bile başla derim.Şeniz

geç bile kalmışsın. hamile kalmadan 3 ay önce başlıyorsun. plansız bir gebelikse öğrenir öğrenmez. fazlasının bir zararı yokmuş zaten vücut atıyormuş.

bencede cnm arkadaşlar haklı.gebelik isteyen herkesin gebe kalmadan başlaması gerken bir ilaç.folik asit.doktoruna sor ama başlarsanda hiç bişey olmaz.hatta senin ve bebişinin yararına olur.

Ben de tedaviye başlamadan 2 ay önce başladım.Şİmdi hamileyim.Hamilelik boyunca da sürdürücem inşallah canım.Bence hemen başla..

canım bencede dr unu şimdi ara ve hemen konuş.ben 2005 yılından beri kullanıyorum şükür bu gün ilk defa hamile olduğumu öğrendim.şükürler olsun.bende diyer arkadaşlar gibi biliyorumkaydirigubbakcemile4

geçen sene haziran ayında ilk tüp bebeğe karar verdiğimizde dr umun yazdığı ilk ilaç folbiol ile zinco c idi nerdeyse 1 yıl olacak hiç aralıksız içiyorum 2. denememi yapacağı ve devam ediyorum bence dr una sen hatırlat unutmuş olabilir sonuçta onlarda insan ve hamileliğin ilk 3 ayında çok önemli folik asit

Back
X