folic asit almaya gebeliğin kaçıncı haftasında başladınız

kızlar folic asiti kaçıncı haftada içmeye başladınız cvp bekliyorum...

normalde folik asit hamileliğe karar verince gebe kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyor. ancak genelde hamile kalınca başlıyor çoğu bayan. ben 4 haftalık gebe olduğumu öğrendiğimde başladım dr önerisiyle. 3. ay bitene kadar içtim 3.aydan sonra doktorum elevite geçti.

Folık asıt gebelıkden once kullanılması sart cnm

gebelıkdede bır kac a kullanıp ondan sonra vıtamıne gecıyorsunuz

sağolun kızlar benim 5. haftam gebelikte ama sadece kese görüldü daha bebek görünmediği için almadım folic asiti çok korkuyorum bebek görünmüycek diye

falik asit arkadaşların dediği gibi gebeliğe
karar verince alınmaya başlanmalıdır.
hamile kalıncada ilk 3 ay kullanıyorsun canım.

gebelikten önce kullanmaya basladim ama pek düzenli kullanmiyodum aklima geldikce

sağolun kızlar benim 5. haftam gebelikte ama sadece kese görüldü daha bebek görünmediği için almadım folic asiti çok korkuyorum bebek görünmüycek diye

Henüz çok küçük 2 hafta sonra görülür, şimdiden stres yapmayın. Bence folic asit almaya başlayın. Ben 3 ay evvelden başlamıştım, her gün düzenli kullandım. Hamileliğimin ilk aylarında da kullandım.

canım birbuçuk yıldır çocuk için uğraşıyorum bu süpriz oldu bizim için şimdilik sadece kese göründü öyle çok korkuyorum ki bebek görünmüycek boş gebelik olacak diye...görünür demi bebek ? yani boş gebelik olması çok düşük bi ihtimal demi ?

1,5 yıl çocuk olmamasını anormal olarak düşündüğünüz için stres yapıyorsunuz ama bu normal bir durum.. Tabi yaşınız 35 üstü değilse.. Şunu unutmayın psikolojiniz ne kadar iyi olursa her şey o kadar güzel gidiyor.. Hep iyiye odaklanın :)

haklısın 1,5 yıldır çocuk olmamasında anormal durum vardı yumurtalıklarım çok zayıf çalışıyordu tedaviyle oldu zaten bebek....nys söylediklerini dikkate alıcam umarım herşey iyi ve güzel olur...teşekkürler...:)

Çok geçmiş olsun. Herşey güzel olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…