nameemine Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 89 4 1 33 22 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nameemine #1 Eşimle ben folic asit takviyesi alıyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz folic asitin erkek içinde kadın içinde iyi geldiğini duyduk günlük ne kadar almalıyız kullandığımız 400 mcg yeterlimi fazlamı bilen var mı
Eşimle ben folic asit takviyesi alıyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz folic asitin erkek içinde kadın içinde iyi geldiğini duyduk günlük ne kadar almalıyız kullandığımız 400 mcg yeterlimi fazlamı bilen var mı
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.737 166.567 798 23 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nameemine #2 Konu iligili bölüme taşınmıştır bilginize.
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.850 598 38 Gaziantep 23 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nameemine #3 folık asıt hamıle kalabılmek ıcın degıl olakı hamıle kalırsan veya gebelık dusunuyorsa bebısın genetık bozuklugu ıhtımalını en aza ındırmek ıcın sonucta yıne vucuda hıc zararı yok kullanın tabı madem cocuk dusunuyorsunuz bu ısın en önemlı yanı bebegı cok dusundun mu olmuyor kafanda cıkardıgın zaman oluyor tecrubeyle sabıt
folık asıt hamıle kalabılmek ıcın degıl olakı hamıle kalırsan veya gebelık dusunuyorsa bebısın genetık bozuklugu ıhtımalını en aza ındırmek ıcın sonucta yıne vucuda hıc zararı yok kullanın tabı madem cocuk dusunuyorsunuz bu ısın en önemlı yanı bebegı cok dusundun mu olmuyor kafanda cıkardıgın zaman oluyor tecrubeyle sabıt
nameemine Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 89 4 1 33 23 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nameemine #4 2.5 senedir düşünüyorum kurban olduğum Allah vermedi bir turlu her ay bir umut her ay umudumda yıkılma
2.5 senedir düşünüyorum kurban olduğum Allah vermedi bir turlu her ay bir umut her ay umudumda yıkılma