- Konu Sahibi xsxehrazat35
kızlar ben evde vardı kullanmıyordum polikistik over sendromu var bende günde 3 defa mı alıyorduk folic plusı 2mi ne olur banada yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ebn hep folbiol kullandım..bu sferki drum folicpula verdi..eczacıdan folbiol istedim nie onu istiyosun folicplus daha iyi dedi..oysa ben hep folicasit daha iyi diye duymuştum....ikisini de aldım..sizce hangisini kullanayım??????????????
arkadaşlar reçetede 1*3 yazıyor. bir kerede 3 tanesini içtim bu akşam siz neler yapıyorsunuz?
arkadaşlar bende geçen ay doktora genel muayene için gittim,bi sorun çıkmadı..hamile kalmak istediğimi söyledim.hep folic asidi duymuştum çevremden hamilelikten önce ilk 3 ay kullanılıyor diye..doktorum folic asid konusu çok abartıldı ben hamile kaldıktan sonra öneriyorum hastalarıma dedi,bende kullanmadım.daha sonra başka doktora gittim o da önermedi..
şimdi tereddütlüyüm bu konuda..korunmayıda bıraktım son bir aydır..hamile olma olasılığım da var...
acaba eczaneden alıp kullansam mı bilemedim..riske atmakta istemiyorum..
bi fikir verebilir misiniz?