Folic Plus kullananlar.....

FONT]
bence kullanmaya başla planlı gebeliklerdfe en aaz 3 ay öncesi folic asid kullanmaka gerekilk gebeliğim önceside 3 ay kullandım 2 bebeği düşünüyorum gene başladım folic asid e günde 1 tane alıyorummmkaydirigubbakcemile5

merhaba aranıza yeni katılıyorum bu mesajı yazabilmek için çok çaba sarfettim:uhm:neyse bende sizin gibi planlı hamilelik istiyorum mayısın ilk haftası hapım bitti ve regl oldum bir daha hapa başlamadım.. doktora gittim bana folibol verdi günde 1 tane dedi, yanında mantarımı geçirmek için başka ilaç daha verdi iki gecedir yarım saat arayla içiyorum müthiş bir şişkinlik gaz boğazıma kadar yandı midem.. sizlerde yan etkisi oldumu bu gece yanlızca folik asidi alıcam bakalım hangisindenmiş anlayacam ama merak ettim kimsede bu tarz yan etkileri oldumu?

Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:

ben onu kullanıyodum ama doktorum folbiol kullanmamı önerdi daha iyiymiş ama benim içitiğim daha pahalı dedim bana güldü :))

arkadaşlar folik asit değilmiş yan etki yapan diğer ilaçla birlikte kullanınca oluyordu dün yanlızca folik asidi içtim çok şükür bişey olmadı.. bütün uzmanlar öneriyor bebeğin omirilik gelişimi için çok önemliymiş başladık bakalım:)

hamile kalmadan önce günde 1 tane. hamle kaldıktan sonra günde 3 kez içiliyor arkadaşlar. içiyorum bende şimdilik günde 1 tane hamiş kalırsam inş 3e çıkaracak doktorum:34::34:

hamile kalmadan önce günde 1 tane. hamle kaldıktan sonra günde 3 kez içiliyor arkadaşlar. içiyorum bende şimdilik günde 1 tane hamiş kalırsam inş 3e çıkaracak doktorum:34::34:

ben hamiş değilim ama drum günde 3 tane dedi o yüzden 3 tane alıyorum haziran ayından beride kullanıyorum

bende folbiol kullanıyorum,ama bir yan etkisi yok bildiğim kadarıya.. ama ben başka ilaçlarda alıyorum tedavi için onlar baya rahatsız ediyo beni:19:

gecmiş olsun başka ne kullanıyosun?? folic plus bende karın şişkinliği mide bulantısı baş dönmesi iştah falan yaptı. yani resmen hamile gibi hissettirdi bana kendimi..

Back
X