- Konu Sahibi xsxehrazat35
Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 2 günden beri eczanelere folic plus soruyorum,yok artık diyorlar, sebebini bilen varmı,firmamı battı acaba?Gebeler ve gebe kalmak isteyenler ne içicek şimdi?:uhm:
bende folbiol kullanıyorum ama doktorum günde 3 tane demişti.1,5 aydır günde 3 tane içiyorum.ama yüksek doz diye günde bir tane mi alınması gerekiyor şimdi?
murgiz ben kendi kafama göre kullanmıyorum ki.doktor reçeteye yazmıştı bende eczaneye verdim o yazdı üstüne.şimdi burda da okuyunca kafama takıldı.propektüste de 3 tablete kadar çıkılabilir yazıyo.şimdi 2.kutudayım.ya napcam şimdi bir zararı varmıdır ki?hem sohbet odasında konuşurken bi arkadaşımızda aynı benim gibi günde 3 tane folbiol içtiğini söylemişti.
murgiz canım aynı hatayı benim eczacımda yaptı..bu hafta gittiğimde bir güzel uyarcam onu..hadi ben bilinçliydim.2.gün anladım hatayı..ya insanlara zarar verse...ki sitelerde açıklıyor folik asit plus gebeler için özel ama folbiol sadece gebelere degil...eczacının hatası!!!