Folic Plus kullananlar.....

bende 3 gündür 3 tane alıyorum bi sahurda bi iftarda bide gece yatarken ...hemen buldum bendee...
bide bugün bebe aspirirnine başladım.1 tane alıcam günde..düşük olmaması için...

arkadaşlar hamilelik öncesi için folic plusm u daha iyi folbiol mu birde arkadasımın doktoru folbiol yarım kullanılcak demiş ben ilk defa duydum sizdemiöyle kullanıyorsunuz suan doktora gitmiyorum ilkhamileligimde folic plus kulanmıstım

arkadaşlar bende folbiol kullanıyorum sabah akşam tok karnına alıyorum doktorum öyle söyledi ama benim burda okuduklarım kafamı karıştırdı

merhaba.. bende ocak ayından sonra hamilelik düşünüyorum ve bir hafta önce folic plus kullanmaya başladım..günde bir tane alıyorum şimdilik..eczacının tavsiyesi üzerine..
aslında günde 3 adet alınması gerekiyormuş fakat eczacı bana şimdilik bir adet yeterli dedi.
kullanan varsa bu konudaki önerilerinizi iletebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler...
ben hamile olmadan 2.5 ay önce folic plus kullandım günde 1 tane olmak üzere şimdide 8 9 tane kaldı içinde onlarıda bitir dedi doktorum bu ilacı gebelikten önce kullanmak bebeğin sağlıpı kemikleri ve sinir sistemi için çok iimiş gönül rahatlığıyla kullanın arkadaşlar

evet bende folik plus kullanıyorum hiç bi sorunumuz yok eşimle şükür bebek sahibi olmak istiyoruz dr sadece folik asite devam et gerisi allahtan dedi
ama kullanan arkadaşlarım kilo aldıror diyorlar bilmem ne kadar dogru günde 3 tane içiyorum

Kızlar benim doktorum FOLBİOL adlı ilacın daha iyi olduğunu söyledi.Doktorum profösör,daha iyi biliyordur heralde.Bende kullanıyorum.

folbiol bende mide bulantısı yapmıştı.. 3-4 günden fazla kullanamadım.
doktoruma mide bulantısı yaparmı diye sorduğum da; evet yapar dedi ve folic plus vermişti.
folic plus un içinde ayrıyetten d vitamini olduğunu bildiğim için benimde tercihim folic plus oldu.
burda her eczanede satılıyor.. inş. burdan da yok olmaz ::))))

ben 2 nc kutuya baladım folık plusda gebe kalmadan en az 3 ay önce başlanması gerekir.kilo olayı ise bende iştah açti..yediğimden kilo eğilimi var cokacimcoook:CüvCüv:ah şu gebelik maceralarımız

saol canim bi sey daha sorcam bu hapin hic bir yan etkisi yok degilmi bide gebe kalmaya yardim ediyomu

sanırım yok canım ben folbiol kullanıyorum hem gebe kalmaya yardımcı hemde bebek karnına düştügünde omiriliginin düz olması için kullanılıyor canım inşallah yardımcı olabilmisimdir...

merhaba arkadaşlar bende folic plus kullanıyorum günde 3 kere tok karnına alıyorum. bu ikinci kutum 3 kutu mu bitirmemiz gerekiyo. ilk kutuyu doktorum yamıştı daha sonra tekrar ben aldım beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler..kafamçokkarıştı

arkadaşlar bizde bebek düşünüyoruz.dr banada folbiol verdi.yalnız prospekdüsünü okudum .B 12 vitamini ile alınması gerekiyor yazıyordu.yoksa nörolojik belirtiler ortaya çıkarmaktadır yazıyor.kafam karıştı.mesaj bekliyorum.

arkadaşlar bizde bebek düşünüyoruz.dr banada folbiol verdi.yalnız prospektüsünü okudum .B 12 vitamini ile alınması gerekiyor yazıyordu.yoksa nörolojik belirtiler ortaya çıkarmaktadır yazıyor.kafam karıştı.mesaj bekliyorum.

arkadaslar ben hemen buldum ılk eczanede verdıler folıc plus ılk kutum kullanıyorum su an baska ıllerde belkı sorun yasanıyodur:delphin:

merhaba arkadaşlar bende folic plus kullanıyorum günde 3 kere tok karnına alıyorum. bu ikinci kutum 3 kutu mu bitirmemiz gerekiyo. ilk kutuyu doktorum yamıştı daha sonra tekrar ben aldım beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler..kafamçokkarıştı

canım onu hamıleleıgın 12.haftasına kadar kullanacaksın bana ole demıstı doktor:1hug:

ben başta folic plus kullanıyodum.bulmada bi sorun yaşamadım ...gerçi 1 sene önceydi...şimdilerde folbiol kullanıyorum..dr. da hep bunu veriyolar artık...fiyatıda 1 tl

Back
X