Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim 4. haftamdan beri folbiol içiyorum şuanda aşırı bulantılarım ve şişkinliğim oluyo bazı arkadaşlar folbiolden olduğunu söylüyor konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??
yaa bende bu kadar bulantı şişkinlik olunca belki dedim onun etkisi vardır bi sormak istedim..
bulantınhamilelikten cnm,normal yani..folbiolle alakası olduğunu sanmam.şişkinliği ise bi doktoruna sor istersen.ama ilk haftalarda benim kaburgalarımın aldı yani göğüs boşkuğum çok sert bi şekilde şişiyodu,şimdi34.haftadayım o kdar şişmiyo.seninde öle bişimi
meraba bn folbiol kullanmaya başlamıstım ama bikaç gun sonra bıraktım mide bulantılarım siddetlendi diye.suam 8+6günlük hamileyim.bidahada başlıyamadım eskiden folbiol mu varmış die düşünerek.dr uma içiyorum dedıim.şuandan itibaren başlasam bi faydası olur mu.sabah tok karnına dio ama sabah bişi yiyemiorum ki tok oluyim.saat onemli mi?bi bana yardımcı olsanız.
cnm folic asit ilk üç ay çok önemli bıraktıysan bile geri başla 12.haftaya kadar iç sonra bırak..aç olsan bile iç.ilk 8 hafta özellikle çok önemliymiş folic asitte,ama 12.haftaya kadra iç sen
illa sabah mı içmem gerekiyo.şimdi yani bu saatlerde içsem olmaz mı.günümün en rahat gecen vakitleri gelde bu saatler.sabah ve aksam yasamıorum sanki
illa sabah mı içmem gerekiyo.şimdi yani bu saatlerde içsem olmaz mı.günümün en rahat gecen vakitleri gelde bu saatler.sabah ve aksam yasamıorum sanki
bnde yarıyacagını umuyorum.dünden beri almaya basladım tekrar.bu saatlerde ama.yardımlarınız için çok teşekkürlercnm benimde çok bulantım olduğu için akşam yatmadan alıyorum hemen dediğin gibi bişe yiyemiyorm bende ama içiyorum sabah kalkınca geri çıkıyo ama sabaha kadar alacağını alıyodur heralde.